Вінничани успішно виступили у Львові на відкритому чемпіонаті України з кульової стрільби серед учасників 2003 р.н. та молодших. Загалом наші спортсмени привезли на Вінниччину 15 медалей. Серед них по три золотих і бронзових, а також 9 срібних, повідомив директор Вінницької ДЮСШ стрільби Віктор Щерба.

Особливо наші земляки відзначилися у стрільбі по рухомій мішені, Зокрема, майстер спорту України Анастасія Жученко посіла 1-е місце в особистому заліку у вправах ГП-12, ГП-11А. А кандидат в майстри спорту України Андрій Бондарчук став чемпіоном в особистому заліку у вправі ГП-12.

Також вінницькі стрільці зайняли п’єдестал у командному заліку Анастасія Жученко, Дар’я Панчук і Діана Поплавська у вправі ГП-11А посіли 2-е місце, а у вправі ГП-12 – 3-е. Тим часом наша команда юнаків (Андрій Бондарчук, Леонід Левченко, Сергій Лаптєв) у вправах ГП-11А, ГП-12 виборола срібло.

Отже, підростає гідна зміна вінницьким лідерам кульової стрільби. Можливо, хтось із цих юнаків з часом наслідуватиме приклад Олега Царькова, який взяв участь у Олімпіаді-2020.

Фелікс ЖАНІН