В одному з останніх номерів “33-го каналу” ми розповідали, як майже в центрі Вінниці люди потерпали від того, що їхню вулицю щоразу заливає після рясних дощів. На серйозну розмові покликали мешканці провулку Юності представників міської влади та муніципальної варти.

Тоді радник міського голови Дмитро Сєдой зазначав, що єдиний вихід – облаштування зливової каналізації до вулиці Зеленої. Прибрати стовпчик, котрий загородив жолоб, проблеми в цілому не вирішить. Це справа не одного дня. Пообіцяв доповісти керівникам відповідних департаментів і разом придумати план дій.

– Одразу ж була створена робоча група. Перевірили документи забудовника і де чия земля. Потім вирішили, як позбутися цієї проблеми так, щоб не створювати нікому ніякого дискомфорту.

Зараз ця проблема вирішена, – зазначив директор департаменту житлового господарства Роман Фурман.

Невдовзі на провулку запрацювала техніка.

– З’ясувалося, що плутатину зробив забудовник, бо не виділив землі і не продовжив зливний жолоб на наступній ділянці, — розповіла представник мешканців провулку Юності Світлана Шевченко – міська рада вже взялася це все виправляти, а департамент комунального господарства та благоустрою зобов’язався провести зливову систему по нашій вулиці.

Ілона ВАЛЬТЕР