Чарівна і мила українська співачка, хедлайнер групи «Kazka», успішна і унікальна Олександра Заріцька поділилася розкішним постом у соціальній мережі. Вона анонсувала нову пісню, яку заспівала з Тіною Кароль.

Відповідну публікацію Олександра Заріцька розмістила на своїй сторінці в Instagram.

«Ну що-о-ож! Нарешті! Раді презентувати нашу дуетну пісню «Зірочка» разом із фантастичною @tina_karol. Я дуже пишаюсь результатом нашої спільної творчості. Ще не так давно ми й самі були в ролі молодих артистів. Гурт KAZKA пройшов не довгий, але тернистий шлях. І ми знаємо не з чуток, як складно молодим музикантам доносити свою творчість до багатомільйонної аудиторії. Тому ми з радістю вирішили підтримати проєкт «Молода кров» і приєднатися до чудової ініціативи Тіни. Ми впевнені, що наш спіль­ний трек «Зі­рочка» — відмінний старт цього великого і такого важливого для всіх музикантів проєкту. Слухайте вже зараз», — підписала публікацію українська співачка.

Юзери соціальної мережі, які підписані на сторінку милої артистки, не упускають можливості залишити свою думку. Вони активно стежать за всіма постами зірки і залишають чимало коментарів.

«Ви вогонь», «Але це є cover на пісню кінця 90-х початок 2000-х», «Мої два сердечка, два вогні, дві зірочки. Люблю безмежно», «Приспів в голові застряг», «Тіна перебиває своїм манірним вокалом. Наче не разом зовсім звучите. А пісня класна», «Вона неймовірна слухаю на повторі», «Неймовірно», — пишуть відгуки юзери соціальної мережі.