Справжньою сенсацією українського шоу-бізнесу стала Олена Поліщук, яка виграла грандіозний музичний конкурс і просто почала «рвати» український шоу-бізнес.

Її обличчя можна побачити на всіх світських вечірках. Та хто б міг подумати, що раніше вона просто співала у вінницькому караоке.

Востаннє вона вразила своїх шанувальників на відомому українському шоу «Богиня шопінгу». Олена — дівчина із перцем. Тому стала справжньою родзинкою програми. Олексій Дурнєв — сатирик українського шоу-бізу — не міг відвести очей від харизматичної вінничанки та намагався «укусити» її своїми жартами. Проте наша землячка сміливо давала відсіч. І, як то кажуть, влучно огризалась на всі спроби її «підколоти».

— Я розумію, що моя фігура далеко не ідеальна. Та це не заважає мені підкорювати чоловічі серця. Живу із гумором, тому завжди на образи намагаюсь гідно відповідати. Недаремно я обрала собі псевдонім Smile – посмішка. Тому на всі недолугі жарти моїх конкуренток я відповідала жартами. Нашим завданням було створити собі образ першої леді на інавгурацію президента. Звісно, що це завдання не із легких. Тим паче аксесуари мені доводилось підбирати у магазині спеціального одягу для будівельників. Та все ж я справилась. Знайшла навушники сріблястого кольору і обклеїла їх самостійно блискітками, придбала рожеву сукню вільного пошиву. Мої конкурентки засудили мене та просто «зажали» бали. Але модні експерти розставили все на свої місця. І сумарна кількість в мене була найбільшою. Тому я із радістю отримувала титул «Богині шопінгу» та привезла його у Вінницю. Тепер ще на одну модницю стало більше, — ділиться Олена Поліщук.

Софія Копач