Гарячі пристрасті знову вирують на майданчику «Танці із зірками», бо найвідоміші українці готуються вийти на паркет у прямих ефірах.

Це шоу обожнюють мільйони та з нетерпінням чекають перших випусків програми.

– Закулісне життя, репетиції та плітки завжди залишаються поза кадром. Окрім скандалів, які потраплють «у руки» їхнім шанувальникам. Останньою новиною паркетного життя стала гучна заява Олександри Заріцької – солістки гурту KAZKA. Дівчина заявила, що її не влаштував партнер, хоча з ним вона провела вже десятки репетицій. Кажуть, що він зробив їй зауваження за зайву вагу і відверто зізнався, що не зможе її втримати.

– У нас відбулася зміна партнерів. Я довгий час танцювала з одним партнером, він був дуже близький мені, ми довго спілкувалися. І в якийсь момент він написав, що не втримає мене і не дуже впевнений у тому, що зі мною зможе протриматися довго. І наступне моє повідомлення йому було — «Бай». Слава Богу, що це сталося зараз. Тобто, я йду туди, щоб у мене був партнер, який за мене вб'є, який за мене буде рвати просто всіх і мені говорити, що «ми з тобою виграємо», — розповіла артистка.

Зараз зірка танцює та тренується з іншим хореографом та задоволена їхньою спільною роботою. Але поки що не готова заявити, хто її новий партнер.

– Мені зараз дали нового партнера, який, наскільки я знаю, суперкласний чемпіон, і він прикольний, ми починаємо з ним працювати, – додала Заріцька.

Прихильники співачки почали обговорення цієї ситуації та вирішили, що новим партнером Олександри стане той самий суперчемпіон зі Жмеринки, який вже лідирував у «Танцях..» разом із Анною Різатдіновою.

Олександр Прохоров і справді чемпіон з усіх чемпіонів, бо на своєму рахунку має сотні перемог із найпотужніших світових турнірів.

Він — випускник жмеринської студії «Фламінго». Прохоров – справжня зірка України. Закінчив Вінницьке училище культури та мистецтв імені М. Леонтовича та Київський національний університет культури і мистецтв. Зі своїм балетом бував на гастролях у США, Канаді, Росії, Туреччині, Німеччині. За спецзапрошенням знімався у кліпах Камалії, Злати Огнєвіч та Олі Цибульської.

Марина РОМАНОВА