Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Вікторія Янченко – 15-річна красуня-студентка

Навчалась у Мовчанівській школі Житомирської області. За період навчання брала активну участь у різних конкурсах та святах, за що була відзначена нагородами, найвагоміші — грамота за участь у районному фестивалі «Молодь у сучасному суспільстві», здобула перше місце у районному конкурсі «Журналіст-початківець» — стаття про учасника АТО.

– Дуже творча особистість, захоплюється малюванням, дизайном одягу, вишиває картини бісером, любить відтворювати різні сце­нічні образи. За її волоссям ми доглядаємо разом. Вона його шанує, та і ми допомагаємо порадами, — розповідає мама Наталія Янченко.

Художниця Юлія Ухіна з дитинства відрощувала своє волосся

22-річна Юлія займається графічним дизайном. Закінчила факультет журналістики.

– Зараз так мало позитиву, мало хороших емоцій. А малюнки веселять не тільки всіх навколо, але і мою душу. Най­більше мене радує те, що я займаюсь улюбленою справою, та ще й заробляю цим на життя.

Мені подобається робити різні зачіски, тому я не збираюсь відрізати свою довгу красиву косу. Знаю, що це у нас особливий український символ жіночності. Тому буду і надалі відрощувати своє волосся, — ділиться Юлія.

Софія Копач