Цю інформацію миттєво поширило чимало ЗМІ в Росії та світі.

Бо ж уже багато років Алла Пугачова вважається «найголовнішою спі­вачкою» спочатку СРСР, потім Росії, її ще називають Примадонною.

Та і Алла Борисівна не дає скучати своїм прихильникам. Чого варті її нові шлюби і оста­н­ній із Максимом Галкіним, з яким у них не лише велика різниця у віці, але й минуло 20 років шлюбу.

Крім того, їхньому подружжю сурогатна матір народила прекрасних двій­­нят, вже школярів. І ось повідомлення про смерть?!

Та бути такого не може… Виявляється, померла не Примадонна, а учасниця фолькгурту «Буранівські бабусі», яка також називала себе Аллою Пугачовою. Чи так іменували її від народження, чи це був сценічний образ бабусі — наразі невідомо.

А Алла Борисівна жива та здорова. Але кажуть, що подумує переїхати із Грязі, де зараз мешкає у побудованому Галкіним замку, у Майямі до США, де у подружжя є гарний будинок.

Нагадуємо, що у США мешкає і її донька Кріс­тіна Орбакайте із своїм третім чоловіком Михайлом. Там вони виховують 9-річну доньку Клавдію. Від попередніх чоловіків у неї двоє синів. Старший — від Володимира Преснякова – одружений. Йому вже 30 років. Тому 49-річна Крістіна вже давно могла стати бабусею. А 72-річна Пугачова – прабабусею. Але Нікіта із дітьми не поспішає.

Онучка Алли Пугачової Клава всього на 2 роки старша за дітей Алли й Максима Гаррі та Лізи.

Тому побажаємо їм усім многая літа. Як відомо, Пугачова і її родина жодним чином не виступали в пропагандистських шоу та інших «сказах», організованих проти України. Навпаки, закликали до дружби і миру.

Андрій Власенко