Відома нідерландська актриса, яка народилась у 1980 році у Вінниці, повернулась в Україну спеціально на зйомки фільму «Територія зла». Вінничанка у ролі головної героїні. Заявила, що бути стервом у фільмі їй повністю підходить.

Серіал недаремно називається «Територія зла», тому що у кожній серії відбуваються вбивства та інші шокуючі події.

– Я дуже люблю ось такі жорсткі сцени. Мені здається, що для кожного актора чим скандальніша історія, тим краще. Бо тоді хоча б є що переживати і де показувати свої емоції. В «Території зла» ціле поле для різних емоцій. Бували дні, коли я просто сиділа і накачувала собі сльози для наступної сцени. Бо за один день із моєю героїнею проходили сотні подій. Мені подобається, що всі трюки та ролі я виконую сама. Ще не було таких зйомок, де на мою роль підключались каскадери. В мене немає страху — не боюсь впасти, вдаритись. Навпаки, відчути адреналін на собі — це кайф..

– Робота над кінокартинами в Голландії та в Україні дуже відрізняється. В Європі я завжди грала суворих персонажів — лікаря, завідуючу по­ліклінікою, адвоката. Тобто залізну леді. Дивно, та в Україні мене бачать зовсім іншою. Хочуть, щоб я була ніби «дурочка» — блондинка або сором’язлива мамочка. Для мене погляд кінематографа залишається загадкою. Можливо, тому, що в мене вже є своє кліше серйозної жінки в Європі. А тут моє обличчя ще «не заштамповане».

Софія Копач