Цю історію повідомила наша читачка Ірина. Щоб застерегти довірливих. Жінка в розпачі розповідає свою історію кохання та заявляє, що її колишній коханий – молодий альфонс, який використовує свій статус і зовнішність для того, щоб зваблювати жінок на сайтах знайомств. А потім випрошує в них гроші…

– Звісно, про таке хочеться забути. Та я не можу. Бо хочу, аби інші дізнались і більше ніколи не робили моїх помилок. Зараз мені 40 років, і я самотня. Але ще 4 роки тому у мене був турботливий чоловік. Він добре заробляв, тому ми з дітками не знали потреби ні в чому. Та коли він останнього разу поїхав на заробітки, мені було скучно, і подруга запропонувала зареєструватись на сайті знайомств. Як кажуть, просто перевірити свої сили. І я з легкістю відшивала всіх тих недолугих кавалерів, які мені там писали.

Один був настільки наполегливий, що, побачивши мої фото, знайшов через знайомих номер мого телефону і почав телефонувати по десять разів на день.. Я нічого не могла з цим зробити. Блокувала, але він дзвонив із інших номерів. І одного разу ми домовились зустрітись. Я лежала в лікарні, і він привіз мені кілограм черешень та букет білих ромашок. Я була вражена, адже мій чоловік не знав, що таке ніжність та романтика. Він ніколи не робив мені компліментів та і взагалі був зі мною дуже грубий. А тут все навпаки – квіти були щодня, як і компліменти та подарунки.

Я не тямила себе від щастя. Тому і вирішила завести собі коханця вперше за десять років шлюбу. Тим паче чоловік на заробітках ще мав бути пів року. Ось так і все почалось.

Приїхав чоловік, я подала на розлучення. Звісно, він довів мене до істерики. Кричав, психував і навіть повірити не міг, що все так сталось… Але я наполягла на своєму, Бо зрозуміла, що лише в 35 років знайшла свою першу любов. Тому військового кавалера прийняла до себе жити. Він клявся, що ніколи нікого так не любив. І що заради мене готовий піти на все. Він пообіцяв і дітей, як своїх, прийняти та виховувати. І все одно, що він молодший за мене на 10 років.

Ось так ми і прожили з ним два роки. Я стала іншою, слідкувала за домашнім порядком, готувала їсти. Та одного разу застукала його зі старшою жінкою у своєму ліжку.

Він клявся, що це вперше і востаннє. Та сили повірити в це не було… Але я пробачила, бо так сильно любила його. Історія повторилась через місяць. І тоді я влаштувала справжню жорстку розправу над ним. Підсипала йому в чай велику дозу послаблюючих таблеток. Йому стало настільки погано, що лікарі «швидкої» змусили його лягти в лікарню.

У той час ми з подругою проводили таємне розслідування. І дізнались, що він справжній альфонс. Через сайти знайомств в Інтернеті зваблював старших жінок, домагався їхнього кохання та випрошував гроші. Окрім того, живучи зі мною, він жив ще з однією дамочкою, якій за сорок. І вдавав, ніби дуже зайнятий на роботі, що мусить по декілька діб затримуватись там.

Ми знайшли багатьох, кого він так розвів. Зібрались та хотіли писати заяву в поліцію. Але у відділку із нас тільки посміялись та відправили додому. Сказали, що самі у всьому винні. І це правда.. Бо не можна вірити всяким кавалерам з Інтернету. Такі, як правило, шукають лише свою вигоду у всьому, і до людських почуттів їм байдуже.

До речі, Андрій виявився зовсім не військовим офіцером. Просто носив плямисту форму і видавав себе за такого, бо зараз захисником бути престижно. Але захисник виявився альфонсом. Будьте обережні.