– «Гаряче» робоче місце і справді було у мене. Важко повірити, але я потрапила працювати секретаркою на один із заводів Вінниччини у своїх 19 років. Отримувала там гарну заробітну плату та нові знання, – ділиться читачка Марина Швець.

– Я так любила своє робоче місце, що готова була працювати там день і ніч. Аби лише втриматись. І за це мене дуже хвалив мій бос. Йому було вже за 50, коли ми познайомились. Я дуже його боялась і поважала водночас. Він виглядав немов начальник із фільмів – такий солідний та простий одночасно. Я дуже хотіла отримати підвищення на роботі. І коли він про це дізнався, то призначив мені місце та час зустрічі для професійного екзамену. Сказав: впевнений, що я його здам.

Дивно, але місце зустрічі було в залі засідань, і час був після закінчення останньої робочої зміни. Я відразу зрозуміла його натяки і не злякалась. Бо так заведено кругом – казали мені. Підвищення – лише через ліжко боса. Тому я одягнула мереживну білизну, подивилась декілька фільмів для дорослих в Інтернеті та пішла на «ділову» зустріч.

Бос довго не тягнув і відразу почав мене роздягати. Казав мені компліменти та цілував у шию. Все відбулось по плану у той вечір, і вже наступного дня він підписав наказ про моє підвищення. Але ввечері підійшов і сказав, що сьогодні чекає продовження. Я була шокована. Бо я ж вже все відпрацювала?.. Але він чітко вирішив, що я буду його новою коханкою, і сказав мені про це прямо.

І так майже два роки я задовольняла його “прихоті” під час роботи та після неї. Все чекала, що він знайде мені якусь заміну. І от він і справді завів собі нову. Всі знали, що тепер його забавляє інша. І, скажу чесно, мені навіть легше на душі стало. Та одного разу він з’явився під кінець робочого дня до мене в кабінет п’яний, спочатку цілував руки, а потім почав тягати за волосся. Заявив, що в нього є одна цікава ідея. Взяв мене за руку і повів до себе у кабінет. Хто б міг подумати, але там вже була оголена інша. Він прив’язав її за руки до ніжки стола.

Вона була налякана, теж не розуміла, що відбувається. Але він швидко нам все прояснив. Сказав, що хоче сексу втрьох. А якщо він хоче, значить, в нього це буде. Я відмовлялась, як могла, але він вдарив мене по обличчю. А потім взяв за шию та змусив впасти на підлогу…

Бридко визнавати, але в нас був секс утрьох. На ранок він повідомив мені, що йому дуже сподобалось і такі оргії у нас тепер будуть декілька разів на тиждень. Я відчувала себе приг­ніченою. Мені було настільки бридко від самої себе, що навіть не хотілось вірити в те, що я так низько впала. Після двох днів істерики я точно вирішила, що звільняюсь з роботи. Забрала речі і переїхала в інший район міста, аби мене ніхто не знайшов.. І зараз я розумію, що це було правильне рішення. Бо гірше, ніж терпіти насильство від керівництва, немає нічого. Тому, дівчата, не чекайте, що секс з керівництвом вам чимось допоможе.