Шокуюче вбивство сталось у мікрорайоні ДПЗ. 21-річний чоловік жорстоко познущався над собакою та вбив її. Кажуть, що задушив живою та перерізав горло.

4 роки собачка проживала у дворі. Жителі будинку її годували, доглядали за нею. Вона щовечора виходила на прогулянку із місцевими. Тому на неї казали “своя”. Бо і справді прижилась та всім була як рідна.

– Одного дня о 10 годині ранку жителі будинку просто повибігали на вулицю від жіночого виску. Це був голос однієї із мешканок будинку. Бо прямо на її очах 21-річний парубок зарізав собаку. Спершу він душив тварину і собака пищала, а потім почав заживо із неї знущатись — кухонним ножем розрізав горло. Коли ж жінка підійшла ближче, він взяв це собаченя за дві лапи і викинув на смітник.

Після побаченого вона досі не може відійти. За декілька хвилин двір вже був повністю забитий людьми. Позбігались усі, оперативно викликали поліцію. Вбивця втік, та його спіймали. Як стало відомо потім, таким чином він вирішив помститись місцевій собаці. Він працює пекарем, та коли йшов на роботу, собака гуляла із вагітною жінкою і почала стрибати йому на ноги. От він її запримітив та вирішив помститись за будь-яку ціну. Шкода, що для бідолашної тваринки вона була дуже великою, – розповідають очевидці.

Поліція повідомляє, що за такий злочин молодику загрожує до восьми років позбавлення волі. Зараз зловмисник затриманий і слідство відкрило кримінальне провадження. Сам чоловік – житель Вінницького району.