– Перша агропромислова виставка «АГРО-Вінниця» стартувала! Символічно, що на території нашого міжнародного аеропорту «Вінниця». Приємно вражений масштабами. Презентували свою продукцію більше 200 виробників та дилерів сучасної техніки – з різних регіонів. Багато спілкування, активностей, перемовин., – повідомив у своєму Фейсбуку мер Вінниці Сергій Моргунов.- Став свідком перших угод, які були укладені на цьому майданчику. Попит є – тож переконаний: АГРО-Вінниця має стати традиційною подією.

Організатори АГРО-Вінниця вважають, що вінницьку виставку уже можна віднести до топ-5 в країні. Ця команда має досвід проведення найбільшої спеціалізованої агровиставки у Східній Європі, яка проходить щороку у Києві. Звичайно, остаточний результат будемо бачити по завершенню виставки – триватиме вона до 9 вересня.

Важливо, що спільно з партнерами нам вдалось започаткувати цей новий для регіону проект, який ми підтримали. Адже це перспективний майданчик для комунікації виробників сільськогосподарської техніки, фермерів і представників великих підприємств. Сподіваюсь, що наступного року буде ще більше учасників та інноваційних рішень. Вінниця у цьому зацікавлена.