Щоб підвищити якість надання послуг з вивезення побутових відходів з одноквартирних житлових будинків (приватних будинків), що знаходяться у Вінницькій міській територіальній громаді, оголошено конкурс на визначення відповідного виконавця. Конкурс відбудеться 11 жовтня о 10.00 за адресою вул. Соборна, 59, каб. 524. Кінцевий термін подання конкурсних пропозицій о 9-й годині 11 жовтня 2021 року.

Виконавців на вивезення побутових відходів визначатимуть по двох лотах. Перший стосується територій квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів «Вінниченко», «Димитрівський», «Добробут», «Київський», «Лівобережний», «Поділля», «Царина», «Ясний» «Слов'янка», «Центральний». Тут орієнтовний річний обсяг вивезення побутових відходів становить - 135,0 тис. м³.

Другий лот стосується територій квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів «Малі Хутори-Центр», «Набережний-1», «Тяжилів», «Соняшник», «Хутір Шевченка», «Корея», «Корея-1», «Сабарів», «Пирогово», «П'ятничани». Орієнтовний річний обсяг вивезення побутових відходів становить - 125,0 тис. м³.

Ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів можна у головного спеціаліста відділу утримання об'єктів благоустрою Сергія Пасічника, телефон: (0432)-59-53-48, тел./факс: (0432)-59-52-62, Е-mail: PasichnykSB@vmr.gov.ua

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Вінницької міської територіальної громади. 21100, Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Соборна, 59. Підставою для проведення конкурсу є Постанова Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 № 1173 та рішення виконавчого комітету Вінницької міської ради від 05.08.2021 №1840 «Про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів з території одноквартирних житлових будинків».

Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:

1. Наявність матеріально-технічної бази. Наявність менш зношених та в достатній кількості спеціально обладнаних транспортних засобів навантаження та перевезення побутових відходів, що утворюються у житловій забудові розміщених у межах певної території.

2. Наявність власного або орендованого контрольно-технічного пункту. Можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентних робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів.

3. Наявність та кількість працівників відповідної кваліфікації (з урахуванням пропозицій щодо залучення співвиконавців).

4. Створення умов для миття спеціально обладнаних транспортних засобів.

5. Наявність системи контролю руху спеціально обладнаних транспортних засобів під час збирання та перевезення побутових відходів.

6. Вартість надання послуг з вивезення побутових відходів.

7. Досвід роботи з надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил.

8. Способи поводження з побутовими відходами, яким надається перевага, у порядку спадання: повторне використання; використання як вторинної сировини; отримання електричної чи теплової енергії; утилізація побутових відходів.

Характеристика території, де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів: розміри та межі певної території населеного пункту та перелік розміщених у зазначених межах об'єктів утворення побутових відходів, середня відстань до об'єктів поводження з відходами та їх місцезнаходження

Орієнтовні показники:

площа території Вінницької міської територіальної громади – 11320 га;

- житловий фонд представлений 29551 одноквартирними житловими будинками;

- кількість місць розташування складування побутового сміття, листя та відходів деревини – 9;

- протяжність міських шляхів 431,4 км в тому числі з твердим покриттям 384,4 км;

- відстань від межі міста до полігону ТПВ – 7 км.

 

Характеристика об'єктів утворення побутових відходів за джерелами їх утворення

Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об'єктів поводження з побутовими відходами.

ЛОТ 1

​Назва об’єкта утворення побутових відходів ​Показники
​Одноквартирні житлові будинки приватного сектора: ​14812
​Кількість мешканців одноквартирних житлових будинків приватного сектора (орієнтовно) ​52540
​Місце знаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання) ​Розташовані на території квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів «Вінниченко», «Димитрівський», «Добробут», «Київський», «Лівобережний», «Поділля», «Царина», «Ясний» «Слов’янка», «Центральний».

Більша частина будинків обладнані централізованим водопостачанням та водовідведенням. Централізованим газопостачанням обладнано 96% будинків.
​Наявність, кількість, місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів ​Кількість контейнерів, наданих в користування мешканцям приватного сектору (об’ємом 0,11м3 та 0,24м3) відповідно 154 та 240, ;

Контейнери перебувають на балансі комунального підприємства, – 394;

ЛОТ 2

​Назва об’єкта утворення побутових відходів ​Показники
​Одноквартирні житлові будинки приватного сектора: ​14739
​Кількість мешканців одноквартирних житлових будинків приватного сектора (орієнтовно) ​49704
​Місце знаходження будинків, їх характеристика залежно від наявності видів благоустрою (каналізації, центрального опалення, водо- та газопостачання) ​Розташовані на території квартальних комітетів та комітетів мікрорайонів «Малі Хутори-Центр», «Набережний-1», «Тяжилів», «Соняшник», «Хутір Шевченка», «Корея», «Корея-1», «Сабарів», «Пирогово», «П’ятничани».

Більша частина будинків обладнані централізованим водопостачанням та водовідведенням. Централізованим газопостачанням обладнано 96% будинків.
​Наявність, кількість, місцезнаходження, об’єм і належність контейнерів (контейнерних майданчиків) для зберігання та збирання різних побутових відходів ​Відсутні

Відходи зібрані з території Вінницької міської територіальної громади утилізують на полігоні побутових відходів, розміщеному за адресою: Вінницький р-н, 7-й км Турбівського шосе за межами с. Стадниця.

 

Загальна площа 16,02 га, робоча площина 13,8 га, господарча зона складає 2,22 га.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.

Конкурсна пропозиція подається особисто або надсилається поштою конкурсній комісії у конверті щоденно, окрім вихідних днів з 08:00 по 17:00 в каб. 510 Вінницької міської ради. На конверті повинно бути зазначено: повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, перелік послуг, на надання яких подається пропозиція; маркування: «Не відкривати до 11 жовтня 2021 10:00 години за Київським часом».

Місце подання конкурсних пропозицій – 21100, Вінницька область, м. Вінниця, вул. Соборна, 59, каб. 510. Конкурсні пропозиції подаються щоденно, окрім вихідних днів з 08:00 по 17:00.

Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій о 09:00 годині 11 жовтня 2021 року.

Конкурсна пропозиція подається у письмовій формі за підписом уповноваженої посадової особи учасника, прошита, пронумерована та скріплена печаткою. На зворотному боці останньої сторінки пропозиції конкурсних торгів місце її прошиття має бути заклеєно контрольним папірцем з маркуванням «Прошито та пронумеровано _____ (зазначити кількість) аркушів» та засвідчено підписом Учасника або його уповноваженої особи.

Пропозиція конкурсних торгів запечатується у одному конверті, який у місцях склеювання повинен містити відбитки печатки учасника (при наявності), а також підписи посадової особи учасника, яка має повноваження щодо підписання конкурсної пропозиції. Учасник конкурсу має право подати лише одну пропозицію конкурсних торгів. Подання більш ніж однієї пропозиції конкурсних торгів зумовить відхилення як таких, що не відповідають умовам документації конкурсних торгів. Усі сторінки пропозиції конкурсних торгів учасника процедури закупівлі повинні бути пронумеровані.

Документи у складі пропозиції конкурсних торгів мають бути без поправок, дописок тощо, за винятком виправлень помилок, зроблено Учасником. У останньому випадку такі виправлення мають бути засвідчені печаткою Учасника та написом «Виправленому вірити» із зазначенням прізвища, ініціалів та посади особи, що здійснила таке виправлення , а також дати виправлення. Всі документи, що мають відношення до конкурсної пропозиції, складаються українською мовою.

Конверти з конкурсними пропозиціями, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу без розгляду. Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни до закінчення строку подання пропозицій. Конкурсні пропозиції реєструються конкурсною комісією у журналі обліку. Конкурсна комісія підтверджує надходження конкурсної пропозиції шляхом повідомлення учасника конкурсу про дату і час отримання конкурсної пропозиції та порядковий номер реєстрації пропозиції.

Перелік документів, оригінали або копії яких подаються учасниками конкурсу для підтвердження відповідності учасників встановленим кваліфікаційним вимогам; обсяг послуг з вивезення побутових відходів та вимоги щодо якості надання послуг згідно з критерієм, що визначається відповідно до Правил надання послуг з вивезення побутових відходів; вимоги до конкурсних пропозицій конкурсної документації можна ознайомитись на офіційному порталі Вінницької міської ради: https://www.vmr.gov.ua/Docs/ExecutiveCommitteeDecisions/2021/%E2%84%962059%2002-09-2021.pdf