То чи не потрібно легалізовувати проституцію? Вона ж все одно існує. Тільки “податки” платять сутенерам та “за кришу” правоохоронців. Як думаєте?

Це не перший секс-притон елітних жриць кохання, який “накрили” правоохоронці.

Червоні простирадла, іграшки з секс-шопу, змазки-гелі — усі винаходи порноіндустрії знайшли правоохоронці в однокімнатній квартирі по Карла Маркса у Вінниці, де 20-річна повія облаштувала секс-притон. Заманювала клієнтів через приватні оголошення на сайтах для інтимних розваг. Поки її не викрили…

– Декілька місяців тому 20-річна дівчина приїхала у Вінницю, найняла квартиру, у якій організувала нелегальний бізнес з метою наживи. Клієнтів знаходила у мережі Інтернет, де розмістила оголошення про надання послуг інтимного характеру. Вартість години коштувала 2000 гривень, – повідомив начальник управління міграційної поліції у Вінницькій області Кирило Доценко.

У квартирі правопорушниці поліцейські вилучили гроші, мобільний телефон та речі, які свідчать про надання таких послуг. Слідством розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 302 ККУ: створення або утримання місць розпусти і звідництво. За такий злочин дівчині загрожує до 5 років позбавлення волі.

Нам вдалося розшукати декілька оголошень жриці кохання із Карла Маркса. Ось що вона про себе пише:

«Виконую потаємні бажання своїх клієнтів. Завжди знаю, чого хочуть чоловіки. Я готова наважитись на експерименти, які ніколи не подарує жінка в шлюбі. Знаходжу підхід до кожного. Для тебе можу бути навіть незайманою принцесою. Або навпаки — розбещеним дівчиськом. Зі мною секс завжди безпечний, навіть якщо вас троє!»

Дивно, але вартість цієї куртизанки на сайті в рази перевищує її конкуренток. Адже в одній категорії є по 400 гривень, 600-800, а тяжилівська розпусниця бере аж 2 000 гривень. У коментарях її відзначають як одну із найкращих — еліт­ну. Цікаво, чи її клієнти були також з еліти? Бо дозволити витратити 2 000 гривень за годину може не кожен сім`янин...

Нагадаємо, що правоохоронці нещодавно викрили масштабний притон в районі ринку “Маки”. Будинок, де розташоване кафе “Поминальне”, місцеві вже називали борделем. Та ще й казали, що такої відвертої розпусти не бачили вже давно. Інтимні послуги надавали дві дівчини — блондинка та брюнетка. Коли замовлень було багато, то ще запрошували “колежанок” на допомогу. Проституцією вони займались відкрито, бо навіть під під`їздом було оголошення про “секретний” заклад та номер телефону. Дівчата брали недешево. Серед їхніх клієнтів — бізнесмени, депутати та посадовці вищого рангу. Як стало відомо нашим журналістам, жриці кохання пропонували не тільки будь-які види сексу, а і наркотики для зняття стресу. Сусіди досі з жахом згадують про випадок, коли до вимученої трьома клієнтами повії викликали “швидку”. Чоловіки винесли її з квартири непритомною та просили про допомогу. До речі, дівчину звали Юлія. Вона була дуже худорлявою та високою. Одягу, як і білизни, на ній не було. Досі не відомо, чи залишилась вона жива... Після цього інциденту правоохоронці і “накрили” бордель елітних дівчаток.

Каріна МАЄВСЬКА