Спортсмени клубів СК «Боєць» та СК «Беркут», які входять до складу Вінницької обласної федерації змішаних єдиноборств, взяли першість у турнірі “Lviv Hunter Cup 2021”, який проходив у місті Львові.

В запеклих поєдинках наші спортсмени посіли такі місця: «золото» завоювали Анастасія Городівська, Ксенофонт Кіріакіді, Дмитро Коломійчук, Максим Олійник, Олексій Носалюк.

Також на Вінниччину приїхала і «срібна п’ятірка»: Павло Шафорост, Максим Калачик, Тимур Зелінський, Андрій Мороз, Олександр Сліпун.

– Це був видовищний, жорсткий спорт сильних людей! А після бою — дружні обійми спортсменів, – розповідає голова федерації змішаних єдиноборств у Вінницькій області Володимир Соляр. – Для Вінниччини це і справді велике досягнення, бо наші команди увійшли в трійку найкращих команд України.

Змішані єдиноборства набирають популярності на планеті. Тепер це спорт №1 у світі. Бо це унікальне поєднання всіх бойових мистецтв. А саме, боксу, кікбоксингу, вільної боротьби, греко-римської, дзюдо та навіть бойового самбо.

Софія Копач