Мед добре впливає на проблемні зони обличчя. Це відмінний засіб для того, щоб: глибоко зволожувати шкіру, очищати пори, покращувати колір обличчя, боротися з віковими змінами, прискорювати регенерацію клітин.

Перед нанесенням омолоджуючої маски для обличчя потрібно очистити обличчя від косметики і жиру. Медову маску найкраще наносити на розкриті пори. Цього можна домогтися після прийняття душу. Закінчувати процедуру потрібно обов’язково зі змивання маски і нанесення крему для обличчя.

Ми зібрали ТОП медових масок.

Маска з медом і яйцем. Завдяки складовим яєчного жовтка і, звичайно ж, меду, ця маска зробить вашу шкіру рівною і оксамитовою. Вам знадобитися 1 яйце і ложка меду. Розмішайте до однорідної маси і нанесіть на обличчя, шию, зону декольте. Змийте через 20 хвилин.

Маска з медом і лимоном. Оскільки лимон має відбілюючі властивості, ця суміш допоможе вам позбавитися від пігментних плям на обличчі. Потрібно вичавити дві чайні ложки лимонного соку і змішати з однією ложкою меду. Якщо ваша шкіра надто суха, то таку маску можна робити частіше, ніж два рази на тиждень. Також потрібно бути обережною з зоною навколо очей. Лимонна кислота може чинити негативний вплив.

Маска з медом і сметаною. Сметана і мед в комплексі забезпечують шкірі інтенсивне живлення і омолодження. Органічні кислоти, що містяться в обох продуктах, розгладжують зморшки і усувають в’ялість шкіри. Продукти потрібно змішувати в рівних пропорціях. Наносити маску з меду масажними рухами, а через 20 хвилин можете вже йти змивати.

Маска з медом і вівсянкою.  Найпростіша і найулюбленіша всіма жінками маска для обличчя. Вона відмінно очищає, зволожує і омолоджує шкіру. Змішайте столову ложку вівсянки і меду. Нанесіть і змийте через півгодини. Можете вдатися до контрастного вмивання.