– Я знаю багато ласк і поз — в його особі мала досвідченого учителя.

Тому зароблятиму вдосталь. А що краще – ходити тут в «шанелях» і отримувати інтимну насолоду чи підтирати ср…ки безумним в чужих країнах?

Моя історія і справді шокуюча. Бо вже 15 років працюю повією в одному із публічних будинків Європи. Якщо точніше — то в Нідерландах. І, як не дивно, не боюсь про це розповідати. Бо тут це всього лиш одна із професій. Тебе ніхто не переслідує. Потрібно лиш платити податки. І тебе навіть захищає профспілка, – починає наша читачка Тамара. Свою сповідь вона надіслала електронною поштою.

– Моя мама ніколи не жила з татом. Завжди змінювала чоловіків, як рукавички. Та коли мені було 13 років, вона закохалась у дядька Сергія. І невдовзі він переїхав жити до нас. Змалечку мені все було дозволено. А дядько почав ставити рамки. Казав, що занадто розбещена. Постійно сварився на мене, пригнічував і заявляв, що така має сидіти дома і світу милого не бачити. Мама у всьому з ним погоджувалась.

І одного разу, коли я захворіла і не ходила у школу, він закрився зі мною в кімнаті. Сказав, що зараз буде серйозна перевірка домашнього завдання. Я злякалась, тому дійсно дістала зошити і книжки. Вже за декілька хвилин він почав лапати за коліно, а потім все вище і вище. Коли ж спробувала забрати його руку, він притиснув мене до себе і сказав: «Зараз ти все у мене вивчиш». Хотіла кричати, та він затиснув мій рот рукою, а потім силою зняв одяг. Вже за хвилину він виліз на мене і позбав цноти на моєму ж дитячому ліжечку. Через 10 хвилин все закінчилось...

Я плакала. Та дядько Сергій заявив: «Плач і звикай, що так буде постійно! Але не бійся, бо ти маєш навчитись зваблювати чоловіків. І за це ти матимеш достойне життя. Горді і цнотливі — тепер не котуються ніде».

Намагалась розповісти мамі, але вона сміялась і подумала, що я просто хочу вижити її коханого з нашого дому. Наступного дня він приніс чай і цукерки мені до ліжка, а мамі порадив залишити мене ще на лікування. Звільнився раніше з роботи, прийшов у мою кімнату і запитує, чи вже готова… В мене були паніка і сльози, але все знову повторилось... Що­прав­да, цього разу він зміг довше – терпіла 20 хвилин. Потім перестрів мене після школи і повів до себе в гараж. Там почав експериментувати – домігся мене в машині. І так було щодня.

Через два тижні я зрозуміла, що мені це подобається. І вже сама хотіла задовольняти його забаганки. Від мами роман ми приховували, бо вона любила Сергія. Одного разу він взяв мене у місто в гості до свого друга. Я випила і зрозуміла, що хочу їх обох. Вони пожартували, але коли я роздяглась, то довго не зволікали та приступили до діла. І такі «заходи» стали нормою для мене. Дивно, але мені і це сподобалось.

Як і всі дівчата із району, я мріяла втекти до великого міста. Будь-якою ціною. Хоч утриманкою, хоч коханкою, хоч повією... Роздумувала над професією, але точно знала, що паралельно буду підпрацьовувати «нічним метеликом». І якщо пощастить — із задоволенням буду утриманкою якогось “па­піка”. А що? І мені подобається, і ціна на це завжди хороша. Я ж маю гарну фігуру та обличчя. Бажаючі завж­ди знайдуться.

Та вже на першому курсі, коли почала ходити в училище, зрозуміла, що наука – це не моє. Тільки гроші даремно викидаю. Потайки від мами я закинула навчання та почала серйозно працювати. Для себе вирішила, що хочу бути солідною повією. Але не простою, а справжнім діамантом елітного ескорту. Тому працювала не лише у Вінниці, їздила в інші міста.

У мене були різні чоловіки, дехто навіть закохувався. Та я чітко розуміла, що у цій роботі почуття лише завадять кар’єрному росту. За декілька років у мене з’явився “покровитель”. Він їздив у відрядження у різні країни, брав мене з собою – наймав на тиждень або на два. Хороший був чоловік, не скупий – показав мені пів Європи.

Під час нашої останньої поїздки я зав’язала потрібні зв’язки і вже за місяць виїхала працювати за кордон. У професії вже 15 років. Маю три квартири в різних країнах. Здаю їх, маю за це кошти на безбідне існування. Катаюсь на дорогій автівці. Мамі побудувала двоповерховий дім. Дивно, але навіть не хочеться чоловіка та дітей. Мене все влаштовує. В майбутньому планую відкрити своє ескорт-бюро і навчати молодих дівчат, як зваблювати впливових і багатих. Це справа мого життя, і я це відчуваю.

А тим, кого це дратує — раджу: їдьте і підтирайте італійським старичкам ср...ки.

Це, напевно, краще заняття?!

Софія Копач