Продюсер – випускник Школи журналістики «33-го». Тіну Кароль замінила телеведуча Іванка Онуфрійчук зі Жмеринщини.

Ви вже мали змогу переглянути на «1+1» старт нового сезону «Танців із зірками». Тут багато новинок. Але незмінним продюсером залишається вінничанин – директор департаменту великих розважальних проєктів Володимир Завадюк.

Свого часу він став випускником Школи журналістики «33-го».

А вже у нього на «1+1» пройшла школу журналістів Іванка Онуфрійчук. Вона також із Вінницької області. А саме, з Рахнів-Лісових.

І цей рік став для Іванни визначальним і в особистому житті. Ми вже не раз писали про те, як і де вона виходила заміж та справляла заручини. Її обранець – казахський мільйонер. Щоправда, мешкає у Європі.

Живуть поки що на дві країни. Нагадуємо, що ведуча цього сезону Іванка відгуляла розкішне весілля на Мальдівах та вже привозила свого чоловіка Алмаза на Вінниччину.

Великдень вони провели у її рідних Рахнах-Лісових, де проживає її родина.

Іванка навіть на першому випуску «Танців із зірками» гордо заявила, що вона із села і не соромиться, а, навпаки, гордиться цим. До цього писала:

– Ніколи не забувай, звідки ти родом, куди б не занесло життя…

Перед цим приїздом Іванка зіграла весілля з казахським мільйонером Алмазом на Мальдівах.

Ця весільна церемонія, а до цього такі ж розкішні заручини у Львові претендують на одні з найдорожчих серед українських селебріті. На весілля на Мальдіви до Іванки приїхали дві сестри, мама та навіть бабуся з Вінниччини, інші родичі. Були присутні і рідні Алмаза з Казахстану.

Наречена була у ексклюзивному весільному вбранні від геніального дизайнера Джорджа Хобейка.

— Коли містер Джордж сам вийшов зі мною на зв’язок, він нібито відчув мій настрій, мої внутрішні відчуття і мій темперамент, – поділилася Іванка.

Гостей розважали зірки Dan Balan, MONATIK, Амадор Лопес та інші. Ведучими весілля були шоумен Олександр Бєлов і російська телеведуча, якій заборонено в’їзд до України, Катерина Варнава.

У Рахнах-Лісових щиро раді за особисте життя Іванки. Знають, що дівчина з багатодітної родини. Тато працював музикантом, грав на весіллях, мама сиділа із трьома донечками. Та якось наймолодша сестра Іванки захворіла, а батька не було вдома. Довезти її у райцентр Шаргород не було чим, дитина померла. Кажуть, що цю втрату родина важко пережила і, зрештою, розпалась, бо матір втомилась постійно бути сама. Крім того, Іванна розповідала, що батько докоряв мамі, бо начебто ця донька не від нього, не схожа на інших. Та коли у його брата народилась донечка, як дві краплі схожа на Іванку, всі заспокоїлись. У тата невдовзі з’явилась нова сім’я, у мами Іванни теж, остання народила доньку. Вітчим тримає землю, у них з падчеркою дуже гарні стосунки.

Іванна Онуфрійчук закінчила школу на «відмінно», навчалася в Академії митної служби України. З часом влаштувалась до Міністерства екології у Київ і ще рік працювала в юридичному департаменті.

– Будучи студенткою, я роздавала флаєри в метро і на автобусних зупинках. Отримувала за це 50 грн у день. Але зрозуміла, яка це важка робота, і вирішила шукати іншу. Потім поповнювала мобільні рахунки — у мого одногрупника був такий «бізнес», але і він не вистрелив. Далі згадала, що вмію робити масаж.

Пропрацювала в салоні пів року, заробила свої перші великі гроші — тоді ця сума здавалася мені просто космічною! А далі вже працювала за фахом — на держслужбі, — каже наша землячка.

Окрім роботи в державній установі, була моделлю. Іванна стала обличчям відомих глянців, знімалась у рекламних роликах. Окрім того, красуня знялася у реаліті-шоу «Богиня шопінгу», «Ікона стилю», «Інтуїція», «Панянка-селянка» та у кліпі гурту «Bigudi SHOW». Має титули у конкурсах краси «Міс принцеса України» та «ТОР-7 Miss Princess of the World».

Після того наша землячка сконцентрувалась на телевізійній кар’єрі і стала ведучою програми «Без краватки», у якій проводить інтерв’ю з відомими чоловіками країни. Дівчина не раз зізнавалась, що хоче гарно жити.

Зі своїм Алмазом Іванна познайомилася у 2018 році в Іспанії на відпочинку.

Того літа Іванка отримала пропозицію руки і серця під час святкування свого дня народження. Його красуня відсвяткувала в одному з найдорожчих ресторанів-готелів біля Львова.

Алмаз — нафтовий трейдер. Зараз він мешкає у Швейцарії. Розлучений. Своїй половинці він постійно дарує брендові подарунки.

Зараз молодята домовилися жити на дві країни. До речі, кіт Іванки в Інстаграмі має кількасот тисяч підписників…

Андрій Власенко