Сьогодні вам вдасться ефектно висловити ваші ідеї, ввести на роботі деякі нововведення і вдосконалення, оптимальним чином організувати застосування розумового потенціалу ваших співробітників.

Овен

Овни, сьогодні день особливо сприятливий для людей, які зайняті творчістю. Друзі можуть запросити вас в театр або в кіно. Справи, які ви призначили на сьогодні, пройдуть на рідкість вдало.

Телець

Тельці, сьогодні день хороший для занять мистецтвом, але ніяк не бізнесом – ви сьогодні дуже неуважні. Не виключено, що вас розчарують дії близьких людей. Романтичний настрій не дозволить займатися нудною роботою, а ще ймовірне романтичне знайомство з людиною не з вашого кол

Близнюки

Близнюки, сьогодні хороший день для початку службових і творчих відряджень, укладення угод, підписання контрактів та інших важливих паперів. Робота з документами, можливо, принесе клопоти, але завершиться вдало. Можлива поява нових ділових зв’язків, зав’язування корисних знайомств.

Рак

Раки, сьогодні день сприятливий для будівельників та всіх, хто зайнятий у сферах техніки та послуг. Можливо, ви дійсно отримаєте гроші, а придбані сьогодні речі будуть улюбленими або, принаймні, вдалими. А ось ваші особисті стосунки можуть зайти в глухий кут.

Лев

Леви, сьогодні обставини можуть змусити вас обирати між особистою вигодою і бажанням не залишити в біді близьких друзів. Непогано, якщо вам в цій ситуації вдасться знайти золоту середину – і друзям допомогти, і свої інтереси не ущемити. Спілкування з друзями в майбутньому піднімуть вам настрій і надовго зарядять оптимізмом. До того ж друзі зможуть надати вам неоціненну допомогу в різних починаннях.

Діва

Діви, сьогодні енергетичний потенціал буде досить високий. Вам можна не побоюватися яких-небудь проблем зі здоров’ям, але це зовсім не означає, що про нього можна взагалі не піклуватися. Цілком може статися, що проявивши ініціативу в любові, ви зможете назавжди покінчити зі своєю самотністю і знайдете відданого і люблячого партнера для життя.

Терези

Терези, сьогодні ви відчуєте зростання активності, енергійності, ініціативності та самовпевненості. Ваші дії продумані та конструктивні, а прагнення до творчої реалізації допоможе вам розв’язати багато проблем і завдань.

Скорпіон

Скорпіони, для вас цей день сприятливий у сфері бізнесу. Ви зможете подолати багато перешкод і здобути повагу, як молодших співробітників, так і начальства та компаньйонів по бізнесу. А ще спорт, фізична праця та будь-яка діяльність, що вимагає застосування сили, рішучості, підприємливості доставить вам задоволення.

Стрілець

Стрільці, це хороший день для укладання угод, відкриття нового підприємства або реорганізації виробництва. Використовуйте цей день також для планування, нарад, відповідальних виступів. Хоча не виключено, що ви зіткнетеся з сильним опором інших думок та інтересів.

Козеріг

Козероги, сьогодні при спілкуванні з малознайомими людьми необхідно дотримуватися обачності, щоб не стати жертвою шахраїв. Будь-яким обіцянкам слід вірити тільки після того, як вони будуть підкріплені справами. Нікому не довіряйте та перевіряйте ще раз.

Водолій

Водолії, сьогодні витонченість в висловлюванні ваших інтересів, думок та ідей допоможе вам в діловому спілкуванні: адже ви схильні до розуміння інтересів і почуттів інших людей. Тож світське спілкування дає хороші можливості в цей день. Можливі вдалі короткі ділові поїздки та отримання приємних звісток.

Риби

Риби, сьогодні ви, нарешті, побачите світло в кінці тунелю. Тільки ось чи захочете вилазити з теплого й безпечного, хоч і темного місця? Сьогодні варто звернути увагу на вирішення професійних завдань. Зауважте, що зросте ймовірність загострення хронічних захворювань на нервовому ґрунті.