У День міста вінницька «Нива» приймала столичний колектив АСФК. Він був одним із аутсайдерів групи «А» Другої ліги чемпіонату України з футболу. Тому вболівальники небезпідставно сподівалися на перемогу.

Так і сталося. Колектив Володимира Циткіна розгромив киян із рахунком 4:0. Все фактично було вирішено вже в першому таймі, коли нивівці провели три голи у ворота суперників. В другому таймі вони мали не менше гольових нагод, алое відзначилися тільки раз.

У матчі гольовий хет-трик оформив граючий президент «Ниви» Артур Загорулько. Один із м’ячів він провів із пенальті, решта – із гри. Таким чином Артур довів свій гольовий доробок до семи голів і вийшов у впевнені лідери перегонів бомбардирів групи «А» Другої ліги. У шести найближчих голеадорів-переслідувачів – по чотири забитих м’ячі.

Незважаючи на перемогу, «Нива» залишилася на четвертій сходинці турнірної таблиці. Адже конкуренти також не втрачали очок. Наступний матч вінницькі футболісти проведуть в гостях з одним із основних конкурентів «Діназом» (Вишгород), що посідає третю сходинку турнірної таблиці.

Фелікс ЖАНІН