У середу на пероні Вінницького залізничного вокзалу із столичного Інтерсіті зійшов молодий спортивний чоловік, якого чекала чорна іномарка… І ВІП-водій із числа посадовців Вінницької ОДА.

Так у Вінниці зустрічали особистого тренера президента Володимира Зеленського, який несподівано приїхав у місто «потренувати» місцевих чиновників.

Із деталей цього секретного візиту відомо лише, що це Вадим — один з трьох тренерів Володимира Зеленського, який працює з ним вже близько двох років.

У Вінниці та по області Вадим буцімто перевіряв стан дитячих спортивних шкіл, які мають потрапити в програму капітальних ремонтів «Велике будівництво» на наступний рік.

Кажуть, в такий спосіб посланець президента персонально перевірив необхідні об’єми ремонтів, щоб вінницькі чиновники не завищували кошториси і не списували гроші на «відкати».

Вже після закінчення цього візиту в Інтернеті ми знайшли спільне фото тренера із президентом і його коментар щодо роботи із першою особою України.

За словами Вадима, з президентом працюють три тренери: сам він відповідає за організацію тренувального процесу Зеленського, харчування та фітнес; тренер Дмитро — за тренування в басейні, а тренер Андрій — за тайський бокс.

– На сьогоднішній день графік Володимира складається з п’яти тренувань на тиждень, — розповідає Вадим. — Звісно, він підлаштовується під зайнятість і плани президента, а також залежить від його самопочуття. Зараз у нас немає мети накачати м’язову масу. Головне — здоров’я, енергія і бадьорість.

За словами тренера, президент надає перевагу тренуванням вранці: в основному заняття починаються о 7:30, в середньому сеанс триває годину.

«Ми вже займалися в тренажерному залі прямо на Банковій. Це зручно, і після душу та сніданку Володимир відразу приступає до роботи», — поділився Вадим.

Сергій Годун