«Під завісу» головного свята міста мер Сергій Моргунов разом з міським головою 2006-2014 р.р. Володимиром Гройсманом вийшли на сцену, щоб подякувати вінничанам за гарний настрій і привітати громаду зі святом.

Та уже за доброю вінницькою традицією вручити подарунки родинам, у яких сьогодні народились дітки. Це дитячі візочки та розвивальні килимки. Така церемонія вдруге відбувається  на головній сцені у День народження Вінниці. До початку фінального концерту у місті вже народилось 2 хлопчики та 4 дівчинки. Першим народився хлопчик – о 07.25, з вагою 4 кг і зростом 57 см. Привітання приймали їхні рідні.

Також на День міста у Вінниці одружилось 8 пар. Про це розповідає директор Вінницького РАГСу Оксана Масна.

– Святкування Дня міста стало і справді особливим для багатьох людей. Адже вісім пар вирішили поєднати свої долі в цей день. Із святковим антуражем пройшлись червоною доріжкою до зали розпису. Особливих весіль, таких, щоб в етностилі або ж із спеціальним дрес-кодом, не було. Та всі пари були надзвичайно красивими та урочистими: наречені у білих сукнях, а женихи у темних костюмах. Бажаємо всім щасливого та довгого подружнього життя, — розповідає Оксана Масна.

Софія Копач