Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Довговолоса Ольга Шляхова народилась у місті Бар

Нашій новій учасниці 37 років. Вона мама дорослого сина.

– Це мій найкращий чоловік і моя опора. Моє хобі — це справа всього мого життя. Ще з дитинства я, як кожна дівчинка, мала мрію, але ця мрія здійснилася пізніше. Моє життя — ціла книга, яка схожа на ті фільми, що бачимо на екранах. Я масажист-естет! Мрія починалась з 9 років. Допомога людям і є моє досягнення. 26 липня була учасницею NATIONAL MASSAGE CHAMPIONSHIP OF UKRAINE «Gold Lotus»-2021 Виступала у номінації «Професіонал», де з 28 учасників увійшла в 10 найкращих масажистів. Я самотужки виховала сина і здійснила свою мрію. Стараюсь крокувати в ногу з часом. Багато навчаюсь новому, удосконалююсь.

Своє волосся я плекаю ще з дитинства. Бо знаю, що найкраща гордість для будь-якої дівчини — це мати довгу та красиву косу.

Вінницька красуня Кароліна Лапчук мріє про волосся до п’ят

Маленька вінничанка уважно слідкує за конкурсом «Краща коса». І мріє стати учасницею нашого проєкту. Кароліна тільки почала свій шлях у навчанні — вона першокласниця. Проте вже декілька років займається гімнастикою та мріє стати чемпіонкою із цього виду спорту. Дівчинка талановита, у вільний час допомагає матусі займатись хатніми справами. Каже, що мріє відростити косу до п`ят, як у її улюбленому мультику про Рапунцель.

– Я регулярно підстригаю своє волосся. Як і всі дівчатка, мрію стати учасницею та перемогти у конкурсі «Краща коса» від «33-го каналу». Бо волосся — це окраса будь-якої дівчинки.

Софія Копач