Кліпи Mrs. Ukraine International Інеси Побережної набирають тисячі переглядів, а музику обожнюють мільйони українців. Цього літа вона підкорила найпопулярніші клуби країни

У дитинстві мріяла стати актрисою, співачкою або телеведучою. Закінчила Вінницький національний медичний університет за спеціальністю «Клінічна фармація» і вищу школу «Media & Production» «1+1». Любляча мати сина, для якого вона є прикладом справжньої леді.

– Скільки років ти займаєшся вокалом?

– Я співаю усе своє свідоме життя, з дитинства. Потяг до пісні був завжди, але це було на рівні емоцій. Хочу — співаю. Про те, щоб розвиватись у цьому напрямі професійно, я замислилась у 2018-му. Мабуть, просто прийшов час. Навіть не пригадаю, що тоді стало поштовхом, але я почала працювати з викладачем. Брала персональні уроки. Спочатку думала, що такі заняття сприятимуть кращій реалізації на телебаченні. Зараз у мене кілька викладачів, і я бачу реальні зміни. Голос, як будь-які м’язи в тілі, потребує систематичних тренувань, бажано — з професійним супроводом. Коли у мене з’явилась перша своя пісня «What is?», прийшло розуміння, чого я дійсно хочу. Зараз можу сказати, що займаюсь музикою професійно, протягом останнього року співпрацюю с Олексієм Мазуром, моїм продюсером, разом ми випустили вже два треки, відбувся мій сольний концерт, і надалі ще буде чим здивувати.

– Чому вирішила піти із Вінницького телеканалу?

– Пішла, оскільки не бачила там подальшого розвитку. Вичерпала себе у тому форматі, який пропонували. Я не відчуваю себе журналісткою новин чи репортером. Гармонійно почуваюсь у ролі ведучої, особливо, коли йдеться про ранкове шоу. Але далі це стало неможливо. Пізніше програму взагалі зняли з ефіру, тому й не шкодую, що пішла з каналу.

– Чому ти не береш участі у популярних шоу?

– Не знаю, як це повернеться далі, але на сьогодні у мене абсолютно немає бажання брати участь бодай у якихось телевізійних конкурсах. У мене багато якісного власного матеріалу, а шоу — це завжди примусові зміни задля рейтингів. На конкурсах артист виконує те, що йому нав’язують продюсери і керівники проєкту. Мені не потрібні чиїсь оцінки, я добре знаю, в якому напрямку мені розвиватись. Набагато більше для мене важать виступи на «живих» майданчиках, де ти спілкуєшся з глядачем. У 2019-му я виступала у клубі «IBIZA», у серпні цього року в Одесі мала сольний концерт у топовій концертній залі клубу «ITAKA». Зараз у мене 7 власних треків і ще кілька «на підході». У репертуарі — пісні різними мовами. Тому можу сказати, що все тільки починається.

– Ти чудово виглядаєш, скільки часу витрачаєш на догляд за собою?

– Важко виміряти, до речі. Я п’ю достатньо води. З цього починаю свій ранок. Бігаю щодня. Навушники у вуха — слухаю лекцію або музику і біжу. Це мій варіант медитації. Також займаюсь танцями і великим тенісом. Щодо косметичних процедур, то зараз я практично не користуюсь декоративною косметикою у повсякденному житті.

– У тебе багато прихильників, чи не ревнує тебе чоловік?

– Звісно, багато шанувальників. Їх достатньо у будь-якій сфері, не обов’язково бути співачкою і телеведучою. Щодо ревнощів чоловіка, то зараз він — частина команди, їздить зі мною на концерти, підтримує. Звісно, на початку він теж звикав до нового, але наразі все добре. До того ж, Сергій займається бізнесом і, як кожна ділова людина, орієнтований на результат, а не на емоції, котрі гальмують.

– Розкажи про нову пісню, як виникла ідея, про що вона?

– «Level Up» — пісня з подякою моїм прихильникам. Вона про енергію, наполегливість і любов до світу. Певною мірою мотиваційний трек на кожен день. Суть у тому, щоб не «проспати життя», щоб працювати над собою і рухатись вгору. Щастя і успіх ніколи не падають на голову, якщо ви не доклали зусиль. Саме про це я і говорю у пісні: будьте чесними з собою і не зупиняйтесь, натискайте на педаль газу — і нехай дорога дзвенить під колесами.

– Яка мета твоєї вокальної кар’єри?

– Найперше — випустити альбом. Він практично готовий, але хочеться довести до ідеального варіанту. Серед цілей, яких прагну, — цікаві колаборації з іншими артистами, концерти, нові пісні. Впевнена, усе це буде, на все свій час.

Софія Копач