На телеканалі СТБ стартував новий драматичний серіал «Пікнік». Глядачам подобається напружений сюжет кінокартини, а критики публікують свої відгуки.

– Криза середнього віку рано чи пізно змінює подружнє життя кожної людини. Так і в цьому серіалі — головні герої підійшли до цієї межі. Чоловік із дружиною знаходяться на межі розлучення. Їм важко зрозуміти один одного. І в той момент, коли шлюб починає розвалюватись, всі потаємні секрети кожного героя стають відомими, — каже про серіал Інна Вольт.

Одну із провідних ролей серіалу зіграла вінничанка Людмила Загорська.

Актриса народилась у Вінниці. З дитячих років займалася хореографією і вокалом в ансамблі народного танцю «Барвінок» при Вінницькому міському центрі художньо-хореографічної освіти, грала на скрипці, співала сольно і в хорі. Батьки актриси — інженери-технологи. Після 11-го класу Людмила вступила до Київського державного інституту театрального мистецтва ім. І. К. Карпенка-Карого. Закінчила курс

Ю. М. Мажуги з червоним дипломом у 1994 році.

У 90-ті фільмів знімали мало, та й вистав було небагато. Після закінчення інституту Людмила грала спектаклі в школах і санаторіях, створювала з колегами мінітеатри.

Наприкінці 90-х років Людмилу Загорську прийняли до трупи Київського академічного театру юного глядача на Липках, де вона працює і донині. Також актриса співпрацювала з театром «Сузір’я». Будуючи кар’єру, поєднувала зайнятість на драматичній сцені з проходженням кастингів.

Уперше на знімальному майданчику Людмила Загорська опинилася в 2001 році, коли знялася в епізоді українського детективного серіалу «Слід перевертня». Потім грала другорядні ролі в російських та українських серіалах, у тому числі «Повернення Мухтара». У 2006 році Людмила отримала першу головну роль у мелодрамі «Стара подруга». У 2017 році всезагальну глядацьку любов їй принесла головна роль у серіалі «Провідниця». Також актриса пробувала себе в ролі телеведучої.

Софія Копач