Публікація «33-го» про титуловану вінничанку, яка стала  повією у Парижі, викликала великий резонанс серед наших читачів. Одразу скажемо — відгуки найрізноманітніші.

– Ця «міс» — як дзеркало всього того бл…дства, яке відбувається і за лаштунками конкурсів, і в органах влади. Бо ж всі знають, помічником якого депутата та ексголови райдержадміністрації ця Юля була. І всі знають, в чому вона йому «допомагала». І це, на жаль, не виняток. Мало того, що в наших кабінетах сидить до фіга і більше трутнів-держчиновників, яких посадили на посади, щоб брати відкати чи кришувати когось, вони ще умудряються своїх коханок влаштовувати на посади своїх помічників чи радників.

За кордоном повіям платять за те, що проституцією легалізованою займаються, а ми на свої податки утримуємо ось таких «озабочених» керівників та ще за наш кошт – їхніх утриманок. Ви візьміть і проаналізуйте, в кого ще такі ж міски та моделі в помічниках ходять: не повірите — чи не в кожного другого. Може, вони великі спеціалісти держслужби? Не смішіть, всю роботу за них виконують інші. А вони безцінні кадри хіба що у ліжку!

І така практика чи не у всіх рай-, обл- і навіть до міністерств у владних кабінетах!

Надія Лисак, вінничанка

– Ми не лише знаємо, чого варта ця «міска», але навіть знаємо, хто її «папік». Вся Жмеринка «гуде» про те, хто насправді купив їй корону. Як і про те, що її «папік» і інших «цінних кадринь» просунув на відповідальні посади. І що вони заробили ці посади не мізками, а одним місцем… З цим треба кінчати. Скажіть, хоча б до одного керівника застосували таку норму — як втратив довіру через це? А дівчатам що — вільна, без комплексів, хоче гарно жити, готова бути утриманкою… Ще курси якісь пройшла по сексзваблюванню — і вперед! Але ж у цього й інших подібних «папіків» є сім’я… Ось вони мають думати.

Надія Барвіненко, читачка

– Повією за кордоном працювати можна. Це узаконено. Твоя мораль, і твій вибір. Ніхто не повинен цькувати дівчину чи жінку. Але ж де були організатори конкурсу «Міс Вінниця»?! Куди вони дивились і чому не перевіряють моральний бік їхніх конкурсанток та претенденток? Невже відповідає дійсності, що ту корону просто купують?

Чому зараз не ведуть розслідування і за таку аморальну поведінку не позбавлють цю «міс» чи «віцеміс» титулу? Це ж ганьба як для конкурсу, так і для міста.

Тетяна Марчук, вінничанка

– Всі просто заздрять, що не їм платять по 180 євро за годину. Особливо блогерка, яка викрила «віцеміс». Це її вибір. Його не потрібно аргументувати. Вона заслуговує розуміння і поваги. От у мене була однокласниця, яка у 2000-му поїхала за кордон працювати повією. Я не могла її втримати, хоч самій було дуже страшно. Цілих п’ять років вона годувала три сім`ї, лікувала хворих родичів. Так склалось, що вона там і вийшла заміж за колишнього клієнта. А зараз в неї вже п`ятеро дітей. Засуджувати дівчину можна лише тоді, коли врятуєш інших ціною кращих років свого життя. За вибір професії перед громадою ніхто не повинен виправдовуватись, — говорить активістка Наталія Жданова.

– Знаю я, як ці корони роздають. В одному лише повага до такої «міс-бабочки», що всі карти розкрила… У нас на конкурсі краси як: або плати бабло, або через ліжко. Та це лиш чутки, я свічку не тримав. Я не проти того, щоб люди займались цією професією. Але коли це публічні люди, то мова зовсім інша. Вона ж помічниця депутата та ще якась там «віцеміс». Тож будь готова до того, що тебе будуть засуджувати. Та ще й депутати видають, понабирають у помічників кого попало. А потім кажуть, що в нас країна не така, що в країні все не так. З таких помічниць все і починається, — додає громадський діяч Андрій Гайдай.

– Як у наших чиновників посади куплені, дипломи фальшиві, то що вже казати про помічниць. Як може поважаючий себе державний службовець взяти в помічниці студентку. Відразу пахне нечистим. А потім ще й купує їй корону. Дивно, що цей скандал розгорівся тільки зараз, бо ще після конкурсу вся Жмеринка говорила про її «перемогу». Вона ж публічно показує у своїх соціальних мережах, як накачала губи та приклеїла вії. Потім проходить у фінал конкурсу. А потім і перемога. Що ж, дівчинка молодчина. Як то кажуть, може піти по головах заради своєї цілі, — каже Світлана Богун.

– Якщо вона вже крутиться від одного політика до іншого, то навіщо себе королевою робити і йти до публічності? Заробляла б собі тихенько і горя не знала. Та чи нормально «зробити» собі корону, а потім поїхати працювати повією? Та ще й викладати такі фото, де вона повністю гола, лише інтим-місця прикриває капелюшком. Це просто ганьба для всієї області! — заявляє Марина Шпит.

– Мама цієї дівчини просто втрачає глузд. Бо не очікувала, що її донька фігуруватиме в такій статті. Бідолашній навіть соромно на роботу ходити, бо її Юля у всієї Жмеринки на вустах. Кажуть, що вона просила доньку одуматись та повернутись додому. Та доця заявила, що має інші плани на життя. А от депутат, у якого працювала професійна помічниця, відхрестився від співпраці з «міскою». І тепер всім розказує, що навіть гадки не має, де вона та як живе. Тим більше, навіть не знав про те, чим вона займається.

Тетяна Вовк, із Жмеринки

– Не можна засуджувати «міску» та принижувати її гідність. У нас пів країни переможниць конкурсів як не утриманки, то повії. І що? Нікому ніякого діла немає. Бо «папіки» корони купують, і про це всі знають. То чого ж за жмеринчанку вчепились? Вона неодружена та ще й провінціалка. Звісно, що прагне до хорошого життя. Тому і йде таким шляхом. Десь у ліжку добре потрудилась, десь схитрувала. Зате живе добре і має хороший прибуток. Не знає потреби ні в чому та може дозволити собі гідний рівень життя.

Ольга Науменко, Липовець

Коли верстався номер, стало відомо, що історія про паризьку «куртизанку» із Вінниці отримала несподіване продовження. Юлія після статті в «33-му каналі» раптово повернулась в Україну, до Вінниці… Буцімто, щоб спростувати всі «фейки» та «плітки» про її секс-заробітки у Франції? Тому на День міста у Вінниці її бачили спершу із скромним букетиком у трамваї, а потім у дорогих «шанелях» в розкішному блакитному БМВ. І справді Юлія повернулась додому, але чи надовго?

Марина Романова