На День міста у Вінницю приїхав сучасний відомий український гурт «Go_A». Артисти — учасники цьогорічного «Євробачення» — запалювали на сцені для вінничан та гостей міста.

На «Книжці» зібрались тисячі шанувальників їхньої творчості. Всі в один голос підспівували найвідомішим хітам гурту.

Але своїм прихильникам вони заявили, що нічим новим Вінниця не вразила. П`ять років тому гурт приїжджав у місто на гастролі. І вже тоді побачили все, чим може вразити Вінниця.

Та фанати їм випалили: щоб по-справжньому насолодитись красою міста фонтанів, «Go_A» мають покататись на гондолі. Розмова закрутилась. І артисти вирушили на пошуки цієї туристичної родзинки міста.

Та і справді, за останні роки вінницька гондола стала туристичною принадою міста. Кожен мандрівник не втрачає можливості насолодитись «венеціанською прогулянкою» поруч із фонтанами у центрі міста. Тож гурт у повному складі приїхав у «Вінницьку реберню». Артисти познайомились із власниками та стали сюрпризом для відвідувачів закладу.

Віталій Гуменюк — власник «Реберні» та вінницької гондоли розповідає, що «Go_A» — дуже добрі та щирі люди.

– Артисти і справді легкі у спілкуванні. Ми познайомились та жартували. Дуже приємно зустрічати таких гостей у своєму закладі. Звісно, з гуртом була і солістка Катерина Павленко — годість нашої країни. Адже вона не просто українська співачка, а і фольклористка та композиторка. Та ще й дуже привітна жінка.

Ми запропонували їм безкоштовно прокататись на гондолі. Тому всім складом — із піарниками та менеджерами — «Go_A» насолоджувались вечірнім шоу фонтанів із гондоли. І це дуже приємно, коли гості такого рівня захоплюються туристичними можливостями нашого міста. Ми з радістю будемо зустрічати їх знову і знову. Та ще більше дивувати у наступні рази, — каже Віталій Гуменюк.

Марина РОМАНОВА