-Сьогодні оголосили офіційні результати Всеукраїнського муніципального дослідження Міжнародного республіканського інституту (IRI) під час конференції з демократичного врядування.

Вітаю усіх вінничан – відчуваю гордість за рідну Вінницю і наш спільний успіх., – повідомив у своєму Фейсбуку мер міста Сергій Моргунов. – Вінниця знову лідирує за рівнем якості послуг та комфорту у місті. Загальний індекс задоволеності обслуговуванням склав 3,6 бала. Оцінювали 22 види послуг у різних сферах. А вінницький транспорт, дороги, освітлення, дворові території та рівень доступності для людей з інвалідністю мають найвищі бали від мешканців згідно з дослідженням. Загалом 74% опитаних вінничан підтримують напрям розвитку міста.

Попри складний ковідний рік, місто продовжило рух вперед. Але викликів чимало, це підтвердило і цьогорічне дослідження – наприклад, що стосується якості води. Треба працювати далі і спільно реалізовувати нашу Стратегію 3.0.

Ми пишаємось тим, що Вінниця залишається незмінним лідером з 2015 року. І це завдяки зусиллям всієї громади. За кожною перемогою – стоять вінничани і їхня копітка щоденна робота. Ми – сильна команда!

А ще – вінничани вважають, що Вінниця – найкрасивіше і найсучасніше місто в країні. І я з цим погоджуюсь! Ми любимо і цінуємо нашу Вінницю, незважаючи на рейтинги. Дякую за віру в місто і внесок кожного!

https://fb.watch/842DnQDvxI/