Яскраві представники нової хвилі українського хіп-хопу – гурт KALUSH – з великим сольним концертом вперше у Вінниці!

У середу, 22 вересня, о 19:00 у Будинку офіцерів всіх чекає крута концертна програма із найкращих робіт реп-тріо, а також фірмова читка, унікальний флоу і нереальна атмосфера.

– Всі знають, що в нас одні з найкращих і найенергійніших концертів, але можу вам пообіцяти, що «сольник» буде найсильнішим концертом! – гарантує лідер гурту Псючий Син.

Когорта гуртів нової хвилі була би без цих хлопців не настільки яскравою. Адже стиль читки, у якому артисти використовують особливий сленг, властивий лише KALUSH.

До речі, найкраще його розуміють також представники однойменного міста Калуш Івано-Франківської області. Але, з огляду на мільйонні перегляди на Ютуб і повні зали у всіх містах, унікальну мову гурту полюбили багато хто.

Автентичні реп-виконавці захопили серце андеграунду своєю щирою та моторошною читкою.

Зліт популярності KALUSH відбувся восени 2019 року, коли гурт виступив на концерті Аlyona Аlyona, та невдовзі випустив з нею кліп на пісню «Гори». За два тижні відео набрало більше мільйона переглядів.

Найбільшу популярність гурт отримав завдяки треку «Zori», який називають головною реп-подією України 2020 року. Відео на цей хіт переглянули в Ютубі вже понад 8 мільйонів користувачів.

Менш ніж за три роки KALUSH випустили безліч хітових синглів, а також свій перший альбом «HOTIN». 14 треків і 3 хіти — це історія життя та переживань фронтмена гурту Олега Псюка, який назвав альбом на честь рідного району.

А 10 вересня гурт порадував усіх новою неочікуваною колаборацією – випустив проникливий кліп на спільну пісню «Таксі» з Христиною Соловій.

– «Тільки не сьогодні, не зникай в таксі, бо без тебе в місті гаснуть всі вогні». Впевнений, що кожен має людину, якій може присвятити такі слова. Ця пісня – історія, яка змушує переживати слухача. Історія, яка зачіпає навіть тих, кому вона чужа. Історія, яка була в кожного з нас, – ділиться соліст KALUSH.

Не пропустіть у середу, 22 вересня, о 19:00 у Будинок офіцерів концерт гурту KALUSH.

Для вас наживо прозвучать всі качові хіти «Zori», «Гори», «Пацани бурі», «Вайб», «Не забуду», «Файна», «Я йду», «Маяком», «Otaman» та багато сюрпризів!

Останні квитки на концерт (від 250 гривень) купуйте на сайті https://afisha.vn.ua, а також у всіх касах міста: у Будинку офіцерів, театрі ім. Садовського, «Магігранді», «Універмазі», обласній філармонії, «Мобі Дік», тур-клубі «Бідняжка».

Замовлення безкоштовної доставки квитків у будь-яку точку Вінниці за телефонами: (098)101 00 63, (093)101 00 63.