Сьогодні, 20 вересня, у Вінниці підписали договір про співпрацю між департаментом комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради та ТОВ «Чотири лапи Україна» – представником Міжнародного благодійного фонду «FOUR PAWS International» (Чотири лапи). У документі йдеться про стерилізацію близько 250 безпритульних тварин та їх вакцинацію проти сказу тощо.

Триває співпраця виконавчих органів Вінницької міської ради з громадськими та міжнародними організаціями. Зокрема, з благодійним фондом FOUR PAWS International та ТОВ «Чотири лапи Україна».

20 вересня відбулась зустріч керівництва департаменту комунального господарства та благоустрою міської ради з представниками міжнародної організації ТОВ «Чотири Лапи Україна». Під час зустрічі підписали договір про співпрацю.

Предметом цієї угоди є проведення спільного науково-благодійного проєкту з обміну ветеринарним досвідом, а також безкоштовної стерилізації, вакцинації проти сказу та ідентифікації безпритульних тварин на території Вінницької міської територіальної громади.

З 11 жовтня по 11 листопада команда ТОВ «Чотири Лапи Україна» стерилізує близько 250 безпритульних собак на базі муніципального притулку для тварин.

Довідка

Міжнародний благодійний фонд «FOUR PAWS International» (Чотири лапи) – це міжнародна благодійна організація з захисту тварин зі штаб-квартирою у Відні, Австрія, та офісами в 11 країнах на 3 континентах. Організація заснована Хейлі Дунглером у 1988 році, прагне допомогти тваринам у біді. Серед напрямків роботи – стерилізація, вакцинація тварин.

У 2018 році був підписаний Меморандум про співробітництво між виконавчим комітетом Вінницької міської ради, неприбутковим благодійним фондом FOUR PAWS International та ТОВ «Чотири лапи Україна». https://www.vmr.gov.ua/Lists/CityNews/ShowNews.aspx?ID=5467

Робота цієї організації  розпочалась  в нашому місті в 2015 році. У 2015 році стерилізовано  220 собак, у 2018 році – 244 тварини.