Найкрасивіше село Вінниччини – суперова Оксанівка на березі Дністра – влаштовувало надзвичайну акцію!

Бо громада Оксанівки запросила усіх бажаючих пожити безкоштовно у хатах на мальовничих схилах. І це не одноденна акція, а унікальна пропозиція від села Оксанівка Вінницької області, яке дає під житло гостям свої старі будинки на довгий термін!

– Від нашої громади надаємо будинок на вибір на термін від мінімум одного місяця проживання і більше. Від вас потрібна оплата тільки світла за лічильником, догляд за будинком, за потреби відвідини загальних сільських толок і, звісно, витрати на особисті потреби — їжа, транспорт, тощо., — повідомила у соцмережі Руслана Бодруг. — Умови проживання чисто сільські, де потрібно набирати воду з криниці, палити в грубці дровами, мобільного зв’язку немає…

Тому ці умови підійдуть винятково тим, хто хоче зануритися в життя з природою і невибагливий до комфорту. У нас поки малолюдно, тому душевний відпочинок гарантовано!!! Є річка Дністер, сосновий ліс, активно розвиваються туристичні локації, стартує сезон грибів.

Для тих, хто хоче відвідати Оксанівку з комфортом, є можливість як одноденних турів з екскурсіями, так і платного проживання в хостелі.

– Людей телефонувало за ці хати багато, але толку поки ніякого. Матері дзвонять часто – хочуть красиве село, щоб було тихо, безпечно і щоб тут була робота, садочок і лікарня. Але цього всього у нас немає… У нас є краса, тиша і все натуральне — люди, емоції, природа! — додала Руслана. — Нині в селі залишилось до 40 людей! І я сама повернулась в Оксанівку аж із Китаю під час пандемії… Нині рухаю цей проєкт, але йде справа важко.

Влітку 2 місяці у нас жила в селі жінка із Вінниці, їй 62 роки, вона доглядала за будинком і займалась психологічними практиками. Ми шукаємо саме таких людей – спокійних і душевних, можна цілі родини…

– Багато в селі вільних хат під «поселенців»?

– Поки що вільна одна хата, а після Покрови буде дві… Так, Оксанівка — це рай на Вінниччині, але дрова, криницю, світло і ланцюг для відра навіть в раю ніхто не відміняв. Це не «безхозні» хати — власники є, просто ключі у мене. Тому нині я «ключниця» від чудес Оксанівки, в яку я повернулась після мандрів світом. Повірте, я жила за кордоном – і такі місця там коштують мільйони, а ми даємо пожити тут задурно. Не втратьте свій шанс пожити в раю!

За детальною інформацією звертайтесь у приватні повідомлення до Руслани Бодруг. Або в інші месенджери +380632344772.