Вінницький завод з виробництва холодильного обладнання «Green Cool» компанії UBC-Group планує розширити свої виробничі потужності.

Про це  стало відомо від керівника ТОВ «Грін Кул» Валентина Коваленка 23 вересня під час візиту на підприємство мера Вінниці   Сергія Моргунова напередодні Дня машинобудівника.

– Наступного року розпочинаємо другу чергу. Плануємо, що це будуть проєктні роботи, потім буде саме будівництво. Тобто у 2022 – 2023 роки ми добудуємо до цієї будівлі ще 5 тисяч квадратних метрів, і інвестиції складуть понад 10 мільйонів євро. Додатково буде 250 – 300 робочих місць», – повідомив Валентин Коваленко.

Мер Вінниці в свою чергу зазначив, що це добрий приклад і для інших інвесторів.

– У нас за останній місяць було дві зустрічі з двома потенційними інвесторами щодо будівництва заводів. Люди думають. Багато є факторів, але мені приємно, що Вінниця в топі міст, які інвестори розглядають для будівництва промислового виробництва, – сказав Сергій Моргунов.

Нагадаємо, завод «Green Cool»  мільйонер родом із Вінниччини Ігор Гуменний відкрив у 2018 році в індустріальному парку…

Завод з виробництва холодильного обладнання «Грін Кул» – перше підприємство, яке було побудовано на території Вінницького індустріального парку поблизу старого аеропорту, матиме площу близько 20 тис. квадратних метрів і передбачає працевлаштування до 1500 мешканців Вінниці.

«UBC group» інвестувала близько 16 млн євро у це будівництво.

https://www.facebook.com/SAMorgunov/videos/401683485008526