– Виконком Вінницької міської ради 23.09.2021 року прийняв рішення щодо видачі ТОВ « Еко-Снек» містобудівних умов та обмежень на проєктування виробничо-складського комплексу з адміністративно-побутовими приміщеннями по вул.С.Зулинського в м.Вінниці., – повідомив у своєму Фейсбуку заступник мера міста Андрій Очеретний. – Загальна кількість робочих місць – до 350 чоловік.

Сума інвестицій – майже 100 млн грн.

Довідка надана підприємством:

Компанія ТОВ «Еко-Снек», що займається виготовленням натуральних цукерок, виключно з інгредієнтів природного походження без додавання цукру, створена в 2016 році.

Підприємство було створено молодими ініціативними людьми для задоволення потреб найвибагливіших споживачів та надання їм можливості частування чимось смачненьким без шкоди для здоров`я.

Початковий склад підприємства – 1 виробнича лінія, а кількість персоналу підприємства становила не більше 15 осіб, які були віддані свої справі та були максимально залученими для досягнення кінцевої мети, а саме, розвитку національного конкурентоспроможного продукту без цукру. Зараз у підприємства вже є декілька потужностей у місті Вінниця за адресами: вул. Костянтина Василенка, 16  та вул. Сергія Зулинського, 32, причому кількість персоналу в 2020 році становила 245 працівників, а в 2021 році становить вже 347 працівників.

Ocновним брендом компанії є ТМ «Равлик Боб». Зараз в компанії налічується більше 100 найменувань продукції, кожна з яких подобається споживачу та виготовляється з турботою про наймолодших споживачів.

Флагманом підприємства є фруктові цукерки-роли. Вони готуються виключно з фруктів, ягід та не містять жодних доданих елементів. Це найбільша частина портфелю Компанії. Їх сила в простому складі, що не містить харчових добавок та 100% прозорості інгредієнтів.

З недавніх часів підприємство розширилось та почало виготовляти фруктові п`юре для прикорму малюків, чим підтвердило свою безпечність та жагу бути одним з кращих національних виробників здорових продуктів харчування. Нещодавно підприємство також розширило лінійку  фруктових пюре продуктами для дорослих та вже завоювало любов і довіру багатьох споживачів.

Одним із найсмачніших продуктів підприємства є фруктові смузі з використанням екзотичних фруктів, що вже встигли завоювати серця своїх споживачів.

У 2021 році виробництво знову розширюється, а в портфель продукції додаються смачні та корисні десерти виключно на рослинній основі, які не містять інгредієнтів тваринного походження.

Підприємство реалізує свою продукцію у кожному куточку України, а також експортує свої продукти до 22 країн світу, серед яких США, Польща, Молдова, Чехія, Білорусія, країни Прибалтики та інші.