Шокуючою новиною для всієї України стало викриття сутенерки, яка організувала мережу борделів у містах України.

Та зловили «на гарячому» покровительку будинків розпусти у центрі Вінниці. Там, де вона і влаштувала «куточок втіхи».

Виявляється, на робоче місце повії у Вінниці жінка влаштовувала кастинги. Дівчат набирала через Інтернет-оголошення.


«Високооплачувана робота. Плаваючий графік відвідування. Офіс в центрі міста». А деталі повідомляла лише на співбесіді. Коли ж розуміла, що за віком та виглядом красуні їй підходять, робила все, аби вмовити їх на роботу. За зміну одна куртизанка у Вінниці заробляла більше 5 000 гривень.

А далі, щоб клієнтам «не приїдалось», дівчат відправляли на підробітки у інші міста. Тому «жриці кохання» мігрували всією Україною.

Бордель у Вінниці поліцейські викрили минулого тижня. Для спеціальної операції залучили навіть бійців КОРД. За офіційною інформацією правоохоронних органів, вартість послуг у будинку розпусти становила 1 500 гривень за годину. З них 50% заробітку дівчата залишали собі, а решту – перераховували на банківські картки організаторки.

Вінницькі слідчі провели результативний обшук в Одесі за місцем проживання 27-річної організаторки злочинного бізнесу. У неї вилучили 10 мо­більних телефонів, за допомогою яких вона підшукувала клієнтів, банківські документи про проведені грошові операції, бан­ківські картки, гроші та чорнові записи про отримані протиправним шляхом доходи, – повідомили в по­ліції.

Секс-іграшки, інтимні гелі та еротична бі­лизна – все це було у найма­ній вінницькій квартирі. Жри­ці кохання працювали по двох. Квартира була великою. Тому вдавалось приймати декілька клієнтів одночасно.

– Ніч зі мною подарує райську насолоду будь-кому. Мої безсоромні оченята підштовхнуть тебе на експерименти. Рольові ігри «розбавлять» сірі будні. Зі мною ти забудеш про все. Ціна кусається? Не хвилюйся, все відпрацюю! — йдеться в їхніх оголошеннях на сайтах для секс-послуг.

І справді, богині сексу працювали максимально. Навіть із запису у «чорній» бухгалтерії можна побачити, що дівчата викладались «на повну». Обслуговували до десятьох клієнтів у день. А це — майже щогодини новий.

Марина Романова