Початок виборчої кампанії у Липовці почався зі скандалупо селах Липовецької громади поширювали листівку проти кандидата на посаду Липовецького міського голови від «Європейської Солідарності» Василя Авраменка.

Зокрема в листівці звинувачували кандидата в поганому керуванні очолюваної ним школи, а також звинувачували у фінансуванні його виборчої кампанії соратником Петра Порошенка – Олегом Гладковським.


Також у тексті листівки «фізкультурник-невдаха» Авраменко протиставляється «справжньому господарнику з великим досвідом, за спиною якого успішне підприємство з елеваторами із виробництвом».

Очевидно, натякаючи на ще одного ймовірного учасника виборчих перегонів, який, щоправда, поки що не зареєструвався у статусі кандидата – директора філії «МХП-Зернопродукт» – Віктора Бичкова.

Голова Липовецького місь­кого суду Дмитро Кривенко записав відео, яке розмістив на своїй сторінці в Фейсбук, де, посилаючись на власні джерела, стверджує, що «чорнуху» проти Авраменка замовив Віктор Бичков, який також балотуватиметься на посаду голови Липовецької міської ради від ВО «Батьківщина».

Суддя на своїй сторінці у Фейсбук навів факти, які, на його думку, красномовно свідчать про те, що за виготовленням і розповсюдженням компрометуючих матеріалів може стояти агрохолдинг «МХП-Зернопродукт», ставлеником якого є Вік­тор Бичков, який вже багато років очолює регіональну філію цієї компанії.

Профіль Дмитра Кривешка у ФБ