Співачка Наташа Корольова оголосила, що в неї є біологічна донька, якій уже майже два роки. Дівчинка живе у США.

«У мене є донька. Вона народилася завдяки сурогатній мамі… У мене донька від іншого чоловіка. Тато моєї доньки — не Серьожа», — розповіла вона.

Зі слів артистки, крихітка з’явилася на світ у жовтні 2019-го року. Її батько — Наталчин близький друг-гей, для якого вона погодилася стати доноркою яйцеклітин.


Він же віддячив їй за здійснення мрії про батьківство, подарувавши біткоїнів на кругленьку суму.

Як пояснила Корольова, вони з батьком дівчинки підписали угоду, згідно з якою співачка не має жодних прав на дитину. Але коли тій виповниться 16 років, вона дізнається, хто її біоматір. «Я зробила щасливим не просто чоловіка, я зробила щасливою цілу сім'ю, дуже хороших людей, яких я теж вважаю своєю сім'єю», — наголосила вона.

Наташа, коли є змога, навідує крихітку в Америці, спілкується через відеозв'язок та навіть має спільні фото й відео.

Цікаво, що чоловік Корольової стриптизер Тарзан та син Архип буцімто дізналися великий секрет артистки лише в телестудії, але відреагували цілком позитивно. Сама Наташа, чиї спроби подарувати чоловікові ще одного малюка досі закінчувалися болісними невдачами, теж налаштована оптимістично. «Які наші роки! Ми все-таки не втрачаємо надії, що, може, ще когось народимо!», — заявила вона.