13 перемог на міжнародних конкурсах здобула вінницька красуня. Останній із них пройшов нещодавно у Лівані.

Дівчата зі всього світу змагались за звання най­вродливішої. Та все ж першість здобула вінничанка. Її врода, харизма та розум підкорили членів журі. Адже для участі у конкурсі такого рівня потрібно мати освіту та воло­діти іноземними мовами.

– Конкурси краси — це моя пристрасть. Перший конкурс я виграла в дитячому таборі «Артек», коли мені було 13 років. З 2018 року успішно преставила Україну на тринадцяти міжнародних конкурсах краси. Маю багато титулів та відзнак. Та все ж хотілось здобути головну корону Європи. Я посідала другі місця, входила в ТОП-5, ТОП-10. Та завжди розуміла, що можу краще. Тому вирішила йти до кінця та боротись за перемогу. Приємно усвідомлювати, що я ще одна українка, яка перемогла на міжнародному конкурсі краси. Зараз свою корону я везу в Україну, — ділиться із «33-м» Римма Бадунь.

– Скажу чесно, що міські конкурси краси мені ніколи не були цікавими. Не бачу там серйозної конкуренції. А от міжнародний рівень — це зовсім інше. Справжні змагання — це коли борються за корону найкрасивіші дівчата зі всього світу. Це можливість побачити іншу країну та познайомитись із новими людьми.

Чи була легкою перемога?

– Кожна з учасниць хотіла стати кращою та отримати головну корону. Тому конкуренція була просто шалена. Але в мене великий досвід участі в подібних конкурсах. Тому я не звертала уваги на конкуренток, а, навпаки — насолоджувалась кожним моментом конкурсу і моїм перебуванням у Лівані. Разом із організаторами ми від­відали багато туристичних місць. За це завдячую конкурсу краси «Miss Tourism Universe».

– Хто тебе найбільше підтримував?

– Звісно, моєю найбільшою підтримкою є родина. Всі мої близькі вболівали за мене. Друзі та рідні щоденно виходили на зв`язок. Приємно, що мить визнання мені є з ким розділити. Під час конкурсу я не відчувала заздрості з боку конкуренток. У нас був дружній колектив. Після перемоги підходили всі учасниці із різних країн та казали, що дуже раді моїй першості.

Зізнаюсь, я по-справжньому рада знаходитись із такими учасницями-красунями на одній сцені. Вони — найефектніші дівчата зі всього світу. Кожна із них підкорила десятки подіумів та реалізувала себе як особистість. Кожна учасниця на конкурсі представляла свою країну та культуру. І я вкотре зрозуміла, що пишаюсь нашою Україною. Ми — українки — найкрасивіші. Я щиро рада ще раз це довести.

– Чим ти займаєшся у Вінниці?

– Я закінчила медичний університет 4 роки тому. На даний момент вивчаю косметологію і естетичну медицину. Паралельно готую до випуску свою колекцію шовкових хустинок... Зізнаюсь, пристрасть до сцени в мене була давно. Тому майже 5 років я присвятила модельному бізнесу. Брала участь у тижнях моди, знімалась для відомих брендів та виступала на фестивалях моди.

Римма Бадунь має перемоги на 13 конкурсах краси світового рівня: 2nd Queen of Eurasia 2018; Miss Best Body Europe World 2019; Miss World Next Top Model 2019 r-up; Miss Tourism World r-up 2019; Supermodel World Noble Queen 2019; Miss Superglobe 2018 top finalist; Face of beauty international Ukraine 2013; Miss Talent Eurasia 2019; Miss Cosmo World Ukraine 2019; Miss Planet Ukraine 2020; Miss Globe Ukraine 2020; Diamond Globe Awards 2019-international top model; Photomodel universe 2016 top-5; Miss Economic World 2021- top-6.

До речі, цього року на конкурсі «Міс Україна» участь братиме відразу три вінничанки. Дівчата вже активно готуються до виходу на головну сцену країни. Мріють отримати корону переможниці вартістю у три мільйони доларів. Приміряють нові образи, репетирують дефіле та вдосконалюють свої фігури. Обов’язкова умова кожної учасниці конкурсу — створення власного благодійного проєкту.

Першою, хто заявив про свою участь, стала «Міс Вінниця-2021» Вікторія Гелитюк. Красуня-переможниця – студентка юридичного факультету Донецького університету та проходить навчання на військовій кафедрі, тому наразі навчається відразу у двох університетах. Дівчина займалась 10 років хореографією, призерка бага­тьох танцювальних турнірів. Останні 2 роки претендентка займається моделінгом, бере участь у фотосесіях та показах.

– До сцени я звикла, адже десять років займалась танцями різних стилів. Зі своїм колективом ми часто виступали, змагались за нагороди. А ось у конкурсах краси я до цього ніколи участі не брала, і рішення піти на кастинг «Міс Вінниця» виявилось спонтанним. Я вирішила спробувати свої сили, проявити себе. Чесно кажучи, ледь не втратила свій шанс, бо запізнилась на кастинг.

Прибігла буквально за 5 хвилин до свого виходу, швиденько переодяглась у купальник і навіть не встигла уявити, де я і що відбувається. Та все ж перемогла у конкурсі «Міс Вінниця». Планую гідно представити наше місто на конкурсі «Міс Україна», — розповідає Вікторія Гелитюк.

Ще одна учасниця – 23-річна Єлизавета Мірошниченко – за фахом економіст, але мріє пов’язати своє майбутнє із телебаченням. Дівчина вже має досвід роботи на ТВ у Вірменії. Вільно спілкується англійською мовою та захоплюється танцями. Все дитинство прогастролювала у ансамблі народного танцю «Барвінок».

Єлизавета Мірошниченко

Третя претендентка – 24-річна Ольга Шамрай. Вона також представляє місто Вінницю на «Міс Україна-2021». Дівчина захоплюється вивченням іноземних мов і вже вільно володіє чотирма.

Ольга Шамра

Останні 6 місяців Ольга працює моделлю в Індонезії і стала екоактивісткою: бере участь у прибиранні пляжів від сміття. Нещодавно отримала свій перший серти­фікат з дайвінгу.

Софія Копач