Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Довговолоса красуня Аліна Продан мріє стати відомою танцюристкою

Дівчинці 12 років. Навчається у школі №20 міста Вінниця. Має хороші оцінки та лідерський характер. У вільний час допомагає матусі. Любить подорожувати разом зі своєю сім`єю. Каже, що її мрія стати профе­сійною та відомою танцівницею. Цілих 6 років Аліна займалась художньою гімнастикою. Та все ж вирішила трішки змінити вид спорту – пішла на танці.

Тепер змагається та отримує перемоги на різних конкурсах та фестивалях. Окрім цього, активно вивчає іноземні мови. Вже зараз володіє англійською, німецькою та китайською. В майбутньому мріє об`їздити весь світ, ознайомитись із культурою кожної країни.

 Вінницька Рапунсель Тетяна Бойко відрощує косу до п`ят

Красуні 12 років. Навчається у школі №33 Вінницької міської ради. Дівчинка — відмінниця. Її улюблені уроки — біологія та зарубіжна література. Також захоплюється вивченням історії України. Дуже любить домашніх тварин. Близько десяти картин із бісеру вже зуміла вишити наша талановита учасниця. Займається шахами та перемагає у турнірах. Полюбляє співати та мріє про вокальну кар`єру.

Діана Подолянчук народилась у Вінниці в родині фізиків

За фахом красуня — психолог та педагог. Але справою всього свого життя зробила хореографію. Увійшла в топ-100 кращих танцівників країни за версією телепроєкту «Танцюють всі». Своїх прихильників підкорює не лише творчістю та красою, але і розумом і досягненнями в громадській діяльності. Наразі голова ГО «Творче покоління» та очолює центр розвитку «Шахіна». Її учні – чем­піони України, Європи. Нещодавно учениця Марія Гнатик стала бронзовою призеркою Спе­ціальних Олімпійських ігор та прославила Україну на весь світ.

Софія Копач