Умомент закриття ювілейного 25-го джазового фестивалю в аеропорту «Вінниця» заступниця міського голови  Галина Якубович подякувала зірці джазу – Рею Брауну-молодшому за його повернення на наш VinJazzFest.

– Вінницька осінь вже  25-й рік поспіль перетворює наше місто на столицю джазу. Бо всім відомий фестиваль у Вінниці щоосені  лунає золотом джазу. І фестивалю – це перш за все неперевершені емоції, які дарують нам музиканти, – зазначила Галина Якубович. – І сьогодні на сцені цієї незвичної локації нам дарував ці емоції Рей Браун, який повернувся до Вінниці. І ми всі дякуємо йому за це повернення. Ми дуже вас чекали. Класно, що ваш виступ бачили всі присутні в залі летовища та тисячі любителів джазу під час трансляції в Інтернеті.

Наша Вінниця в джазі вже 25 років! І сьогодні бажаю успіху фестивалю та джазу нашому місту ще мінімум стільки ж  років… Нехай все буде джаз!

Нагадаємо, що в останній, 3-й день, 25-го джаз-фестивалю в аеропорту «Вінниця» виступили  у першому відділенні першого концерту на сцені були український гурт Shockolad, Дана Винницька і поляк Дарек Рубіновський, який напередодні грав разом з польським колективом O.N.E. Quintet.

У другому відділенні першого недільного концерту на сцену вийшов OLD FASHIONED BAND.  Гурт об’єднав музикантів із Нігерії, Анголи, Гани та України.

У фіналі фесту на “десерт”  для джазових гурманів відбувся 1,5 годинний концерт  єдиного сина “королеви джазу” Елли Фіцджеральд Рея Брауна-молодшого (США), якого супроводжувало тріо  Андрія Арнаутова.

Фото Олексія Бойко