– Туристичний хаб на Соборній як «місце-магніт». наближаємось до иети – відкрити його у сезоні-2022. Реконструкцію приміщення плануємо завершити у грудні, – повідомив у своєму Фейсбуку мер Вінниці Сергій Моргунов. – Поступово вимальовуються обриси майбутнього хабу. Будівельники якраз почали працювати над оздобленням кімнат.


Раніше у частині будинку, де розміститься хаб (Соборна, 89), вже підсилили фундамент, влаштували монолітні міжповерхові перекриття, укріпили стіни. Окрім того, повністю замінили старий дах.

 

Також проводять й інші роботи:

🔸 встановили індивідуальний тепловий пункт;

🔸 змонтували віконні рами на 2 та 3 поверхах;

🔸 прокладають електричні та слабоструменеві мережі;

🔸 будують систему опалення та вентиляції.

Я вже розповідав про функціональну «начинку» Вінницького турхабу за інноваційними підходами. Також центр буде відповідати принципам відкритості, доступності, інклюзивності – облаштують ліфт, інклюзивний санвузол та пеленальну кімнату.

Туризм – одна з найперспективніших галузей сучасної економіки. Ми об’єднаємо туристичні сервіси в одному місці і створимо інноваційний простір для усіх, хто любить подорожі і Вінницю. Успіх Вінниці туристичної залежить і від активності усіх причетних до сфери гостинності.