Сухі дороги, рівний асфальт та 100-відсоткова видимість, на жаль, не рятують від смертельних дорожніх пригод на дорогах області. Бо за цей тиждень сталось стільки ДТП із шокуючими деталями і наслідками, що волосся дибки стає…

«Audi Q8» проти лося

3 жовтня неподалік села Махнівка на Вінниччині «Audi Q8» на швидкості врізалась у лося, який перебігав дорогу. Це сталося після 16 години. На трасі у бік Києва утворився затор.

Вже відомо, що патрульна поліція склала на водійку «Audi Q8» адмінпротокол за статтею 124.


— За кермом знаходилась жінка 1973 року народження. Коли на місце прибули представники швидкої медичної допомоги, вони її оглянули. Та від госпіталізації жінка відмовилась, — зауважили правоохоронці.

Нині всі матеріали по ДТП передані на розгляд суду.

Очевидці цієї пригоди розповідають, що «на місце зіткнення приїздила «швидка», бо «Ауді» лежала в кюветі повністю розбита і передні подушки безпеки відкрились від удару. На дорозі лежали уламки бампера та решта деталей від дорогого авто. Лось без ознак життя знаходився посеред дороги. Можна припустити, що «Ауді» їхала трасою 120-130 кілометрів… І через таку швидкість водійка просто не змогла вчасно загальмувати. Раніше тут такого ніколи не було. Добре, що жива!»

Некерована «Шкода» біля «Епіцентру»

— Шкода цю «Шкоду», бо водія рятували прямо тут, на траві біля понівеченого гіпсового лева. Чоловікові стало зле, і лише невелика швидкість врятувала магазин квітів та людей… Але три авто він таки побив — два «Фольксвагени» на перехресті біля «Епі­центру» та ще «пиріжок» під дороговказом-вивіскою! — розповіла свідок шокуючої ДТП у Вінниці, яка сталась близько 10.00 на в’їзді у місто із боку Хмельницького.

«Шкода» залетіла у квітковий магазин

— Тут водій ві­ком за 60 років за кермом «Шко­­ди» на херсонських номерах втратив контроль над своїм авто і на повному ходу викотився на тротуар та майже заїхав у магазин квітів… Його авто зупинила лише вивіска напрямків руху на Київ, Могилів-Подільський та Вінницю на цьому жвавому перехресті… А ще гіпсовий лев із крамниці квітів, куди майже залетіла «Шкода» після удару об бордюрний камінь та ще три авто…

Женя згорів,як смолоскип…

Справжня трагедія із байкером сталась 2 жовтня біля Вороновиці. Тут 31-річний вінничанин Євген на мотоциклі Yamaha врізався у стоячу вантажівку Mercedes.

Від удару мотоцикл Жені загорівся і байкер загинув на місці…

Тут загинув байкер Євген

Шокують всі обставини цієї аварії, адже Женя їхав на своєму байку близько 11 години і лише сонце могло його засліпити так, що він не помітив вантажівку на узбіччі дороги сполученням «Стрий — Ізварине» біля Вороновиці.

— За попередньою інформацією слідства, мотоцикліст допустив зіткнення з вантажним автомобілем Mercedes, який був запаркований на узбіччі дороги. Після чого відбулось загоряння мотоцикла та водія. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік загинув на місці, — повідомив відділ комунікації поліції Вінницької області.


Вже відомо, що в момент аварії водій вантажівки — 67-річний житель Херсонської області — спав у «Мерседесі».

У соціальних мережах вінничани прощаються із Євгеном та співчувають його рідним…

— Біль та смуток… Женічка, Царство тобі небесне. Нехай буде земля пухом, — пише про цю трагедію Вікторія Дмитренко.

Сергій Годун