Перша вечірка на шоу «Холостячка» відбулась у розкішному заміському комплексі з великою територією та вертолітним майданчиком.

Із чоловіками Злата знайомилась у дерев`я­ній альтанці, прикрашеній квітами. Для того, щоб все ж підкорити кожного чоловіка, Злата обрала сексуальний образ. Одягла мінісукню нюдового кольору з довгим шлейфом, під­креслила декольте.

Інтернатівець із Мурованих Курилівців, що на Вінниччині, приїхав на зустріч на мотоциклі. На ньому він ледь не розбився на зйомках кліпу до пісні «Море».


– Ми знімали один із дублів, де я мчу злітною смугою неподалік літака, що йде на посадку. У якийсь момент гул двигунів відволік мене і я не впорався з керуванням. Усе відбувалося, як у сповільненій зйомці. Кажуть, що у людини в таких ситуаціях усе життя пролітає перед очима, але у мене було більше схоже на стоп-кадр. Наступної миті я побачив, як до мене мчать перелякані оператори, — розповів Сергій Асафатов.

Та все ж Злата його впізнала задовго до того, як він сказав своє ім`я. Співачка була дуже здивована, тому що Сер­гій раніше взагалі знаків уваги їй не приділяв. Зізналась, що вже раніше вони неодноразово зустрічались у кав`ярні. Проте всі зустрічі вона оцінювала, як дружні. На першому побаченні Сергій виконав для Злати фрагмент авторської пісні «Зеркало», яку запропонував пізніше записати у дуеті. Злата сказала, що такий сюрприз дуже милий.

Та все ж шансу боротись за своє серце далі Сергію не дала. Співачка вирішила, що колега не буде для неї успішною партією. Тому після першого випуску відправила Сергія додому...

Нагадаємо, що зовсім скоро у Вінниці відбудеться великий концерт Сергія Асафатова. І, можливо, поява нової зірки української естради на телешоу була зовсім не випадковою. Адже, як розповіла «33-му» екс­дружина Сергія, Асафатов із Златою знайомий був вже давно.

– Зізнаюсь, що впевнена, на шоу Сергій пішов точно не через любов, Всі ж ми розуміємо, як ці шоу робляться....

Марина Романова