Вінницька співачка зі світовою славою організувала власний Міжнародний фестиваль мистецтв «Хіт-Фонтан». Вперше захід пройшов на сцені Палацу мистецтв «Зоря».

«Хіт-Фонтан» став унікальним явищем для Вінниччини. Адже нам вдалось об`єднати талановиту молодь із Вінницької, Хмельницької, Рівненської, Чернівецької та Київськиої областей, щоб довести: мистецтво має жити. Та все ж дуже приємно, що високий рівень на конкурсі показали талановиті вінничани. Спі­ваки із багатьох районів боролись за пер­шість та демонстрували свій талант. Для того, щоб підкреслити унікальність творчого проєкту, ми написали фестивальний гімн. Автори — Неля та Марія Майбороди. Тепер візьмемо за правило кожен фестиваль починати саме цією піснею про молодь, творчість та Україну.


Супергран-прі фестивалю та грошову премію у розмірі 3000 гривень здобула 10-річна Єлизавета Соколовська.

Першість у вокальних поєдинках отримала Олександра Лапшова. Дів­чинці 13 років. Вона зуміла підкорити всіх фантастичним тембром свого голосу. Перемогу у танцювальних змаганнях отримав ансамбль танцю «Джерельце». Народна хореографія була на найвищому рівні.

У розмовному жанрі — актор­ській майстерності — перемогу отримала 16-річна Анастасія Рога. Загалом більше 200 учасників взяло участь. Наша талановита молодь вкотре довела, що ми — українці – найспівочіша нація світу. Адже голос та талант кожного учасника особливий та красивий по-своєму.

Софія Копач