Сестри Добринські – Наталя і Вікторія – вже стали подвійною легендою легкої атлетики та семиборства Вінниці та України. Бо дві дівчинки із рибгоспу під Вінницею, випускниці 23-ї міської школи зуміли піднятись на найвищі п’єдестали світу… Наталя в 2008-му переконливо завоювала «золото» літної Олімпіади в Пекіні в семиборстві! А Вікторія зібрала величезний букет перемог і кубків, які нині займають половину її квартири у Вінниці! А ще старша із сестер Добринських стала тренером і  шукає нові «зірки» легкої атлетики серед дітей Вінниці та області.

-Я залишаюсь у великому спорті та шукаю нову зміну чемпіонів, переможців Олімпіад та рекордсменів! Тому як тренер я набираю в секцію легкої атлетики Вінницької спеціалізованої ДЮСШ Олімпійського резерву в комплексі «Колос» по вулиці генерала Арабея вінницьких діток віком від 9 років. Головне для майбутніх «грецьких богів» спорту – бажання бути найшвидшим, найпрудкішим, найстрибучішим переможцем! – розповіла Вікторія Володимирівна. –  Заняття в нашій секції «Королеви спорту» безкоштовні, бо за роботу тренерів платить держава. Запрошуємо у нашу велику спортивну родину, де ми виховуємо справжніх атлетів, здорових і активних молодих людей, гордість Вінниччини та України. А ще великий спорт – це унікальна можливість подорожувати  різними країнами та континентами. Це змагання та спілкування із атлетами зі всього світу…

– Вікторія, в дитинстві із сестрою Наталкою ви мріяли про «золото» Олімпіади?

-Ми мріяли перемагати, а в нашій 23-й  вінницькій школі був якісний  відбір спортивних талантів. Вчителі фізкультури підмічали на уроках майбутніх «грецьких богів» легкої атлетики та передавали нас в руки професійних тренерів. А батьки в свою чергу також «надихали» нас із сестрою, коли через погану погоду чи дитячі лінощі не хотілось йти на тренування із приміського рибгоспу в Якушинцях. Ці спільні «старти» із Наталкою, спортивні збори та змагання – це незабутні сторінки дитинства та юності, які ще більше здружили нас. І ми досі із сестрою залишаємось у спорті.

-Твій чоловік також тренер? Ви познайомились у спортзалі?

-Так, Руслан три роки тому  привіз до Вінниці такий вид легкої атлетики, як стрибки із жердиною. І нині він вже має першу вінницьку призерку чемпіонату України із числа своїх  вихованців.

-А 4-річний син Юрко вже у «збірній Добринських» із багатоборства?

-Так! Бо він вже опанував майже всі види легкої атлетики – низький старт, біг на короткі дистанції, метання м’ячика та навіть стрибки із жердиною слід за татом. У цей момент Юрко не на тренуванні, бо заснув у авто і спить під манежем «Колос».

-Ти пам’ятаєш своїх перших тренерів, які вам із Наталкою дали путівку до олімпійських вершин?

-Віктор Францович Постемський та Дмітрієвський Павло Аркадійович досі працюють в цій спортивній школі! А я приєдналась до них і пишаюсь можливістю переймати досвід своїх «Великих вчителів».

Водночас я контактую із вчителями фізкультури всіх шкіл вінницької громади, щоб уже з перших класів відбирати талановитих діток в секцію легкої атлетики.

Після закінчення своїх виступів як спортсменки я пішла реабілітологом та практикувалась у відновлювальному масажі для атлетів. А коли народила сина, то сама доля повела мене у спортивні «вчителі» – дитячі тренери. І нині я відчуваю щастя, коли мої підлеглі отримують свої перші перемоги, кубки, та медалі, здобувають власні рекорди… Це дуже крута і класна професія! А ще я мама маленького чемпіона з емоцій, які наш Юрасик дарує нам із Русланом.

-Де і як можна записатись у «Збірну Добринських» Вінницької спеціалізованої ДЮСШ Олімпійського резерву?

-Все просто – у адміністратора клубу «Колос» у Вінниці на вулиці генерала Арабея, на Фейсбук-сторінці Вінницької спеціалізованої ДЮСШ Олімпійського резерву чи у мене по мобільному телефону 0672563019.