Одна працює в облраді та погрожувала конкурентці «братвою»? Інша має елітний масажний салон та повернула чоловіка після цієї «зради»…

Шалений любовний трикутник — «Оля, Олена і Володя» вже рік у хітах по всій Вінниці… Бо кохання між цими трьома досить відомими у місті персонами буцімто закінчилось, але пристрасті не згасають… Тому в соціальних мережах до цього «любовного трикутника підключені ТОП-блогери. Багато людей, бо в кожного із коханців є родина, діти, колеги, друзі та один на всіх слідчий поліції, якому не позаздриш… Бо коли ще на «допит» по такій пікант­ній справі викликали колишню «Міс Вінниця», моделей, біз­нес­менів, блогерів та керівника департаменту обласної ради?


Красива і доглянута Оля під тиском опонентів написала заяву до поліції та відкрито розказала свою версію «війни» за коханця Вову із Оленою… Яку вона хоче звільнити із посади в обласній раді за порушення «обліко морале» посадовця самоврядування.

Олена ж, у свою чергу, заявляє, що все це кохання та конфлікти стались ще до її приходу в облраду. А тому спростовує свої «гріхи». І вже намагається загасити цю пожежу «замиренням»…

А вінницький донжуан Володимир, що крутив роман із обома красунями, нині дипломатично не втручається у ці жіночі розбірки. Бо до нього повернулась дружина з Італії…

Але матюки, домашнє порно і всі подробиці цього гучного скандалу вже на слуху в коридорах вінницької влади, поліції та серед депутатів Вінниччини… Бо саме полюванням на заможних депутатів буцімто промишляє одна із наших героїнь?

Погляд Ольги

— Олена із якимось бандюком Романом, якому палили авто на Київській і він нині в бігах, прийшли в мій масажний салон десять місяців тому на новорічні свята. Вони намагались вчинити з’ясування стосунків. Весь цей візит є на камерах. Я викликала свого чоловіка на допомогу, а вона на емоціях показала йому те саме відео… Там я дійсно кохаюсь із Вовою, але це все вже в минулому. Втім, зрозуміло, що вона намагалась мене розсварити із чоловіком, із яким я нарешті помирилась. Бо я саме йому все розказала. Ми пройшли парні психологічні тренінги та дивом зберегли нашу сім’ю. І тут вона із цим відосом, — згадує ті події Ольга. — Так, у мене були стосунки із Володимиром, але це все в минулому. До нього справді повернулась дружина з Італії… А Олена, мабуть, досі не може заспокоїтись, що тоді він обрав мене, а не її?

— Але і ви із Вовою розійшлись?

— У кожного із нас тепер своє життя. Але чому тоді мені, моїй дитині та чоловікові із лівих акантів пишуть різну гидоту? Чому лякають тим відео, де я кохаюсь із Вовою? Чому мене у Вінниці виключили із престижного конкурсу на бажання цієї пані? Мене все це дістало, і я готова в суді відстоювати своє право жити вільно, без будь-яких погроз та поглядів у минуле.

— Звідки у Олени те пікантне відео із вами?

— Мабуть, Вова їй свого часу хвалився, яка в нього красива «баришня»... А вона йому в переписці написала, що я старша за неї та «страшна»… Бо Олена дуже хотіла його повернути… Але все зіпсувала ще одна «любов» із Києва, яка написала повідомлення дружині Вови в Італію, а дружина взяла і повернулась до Вінниці…Так все й закінчилось для всіх.


Але чому Олена, як спе­ціально, ставила свою «То­йоту» під моїм офісом та блокувала виїзд? Сусіди виставили її авто в «Чорний список Вінниці» серед «лосів» паркування. А підозра знову впала на мене… Я вже не кажу про 2-х вінницьких ТОП-блогерш, які весь час щось погане пишуть про мене, про Олю… Одна із «письменниць» її родичка, а друга — подружка. І строчать так, що половина Вінниці читає.

Втім, найбільше дістало, що моїй 14-річній доньці також приходять брудні повідомлення. Бо це вже перебір! І я цього не пробачу! Тому я написала заяву до поліції та найняла адвоката для захисту в суді.

– То Олена була із Володимиром ще до вас? Бо вже є версія, що ви кохались «на трьох»?

– На трьох не було! Це брехня! Олена справді була коханкою до того, як ми познайомились із Володимиром. Він дарував мені квіти, солодощі, носив обіди на роботу, такі компліменти і манери — не коханець, а мрія!

І він справді знімав на відео наші інтимні стосунки, а я просила все це видалити… Але він не видалив, і тепер цим роликом мене шантажують. І блогерку Аліну до мене присилали на сеанс масажу, щоб нагадати мені про це відео. Це ж Вінниця, і тут всі всіх знають.

Після цього відео, яке, мабуть, Олена показала всім своїм подружкам, мене виключили з числа учасників конкурсу «Місіс Вінниця», де я брала участь як благодійник та мала допомагати масажами вінницьким дітям-аутистам. І написали мені повідомлення «Ха-ха, життя — бумеранг!»

–     Чому ви хочете, щоб Олену звільнили із облради?

–     Я вважаю, що такі люди не можуть представляти владу області та працювати на користь громади із таким моральним шлейфом… Я розумію, що хтось мріє у коридорах вінницької влади «найти депутатішку». Але чому громадяни мають платити із своїх податків зарплату таким цінним кадрам? Серед моїх клієнтів у масажному та косметичному салоні є чимало відомих, успішних людей, депутати всіх рівнів, але ж я не дозволяю собі цим користуватись і шукати собі «пригоди» на роботі.

Я бачу, що вже майже рік поліція не може мені нічим допомогти… Тому я звернулась до «33-го каналу»… І готова все відверто розказати на Центральному телебаченні в ток-шоу, щоб зупинити весь цей бруд та атаку на мою сім’ю.

Бо якщо в когось відсутні гальма, якщо хтось «слабкий на передок», то як такі люди потрапляють на роботу в раду?

– Скажіть, як ваш чоловік все це прийняв і все пробачив?

– Я сама йому все розказала, бо той період життя залишився у минулому. Ми знову разом, виховуємо нашу доньку і максимально намагаємось проводити час разом…

Погляд Олени

Після таких сміливих відвертостей Ольги, які вже зчинили справжню бурю в коридорах обласної влади, її опонентка Олена вперше серед посадовців такого рангу погодилась прокоментувати «любовний трикутник по-вінницьки» за своєї участі…

— Я справді працюю керівником департаменту. І моїм особистим життям аж надто переймалась ця пані. Тоді я прийшла до неї на розмову, але розмови не вийшло. Ніхто нікому не погрожував, бо ми всі дорослі люди. І хочу зазначити, що тоді я ще не працювала у обласній раді та взагалі у владних інституціях. Тому мені смішно нині читати, що за ті дві розмови — особисту та по телефону — мене мали би звільнити. Адже я маю право на особисте життя за межами службового кабінету та обласної ради. І жодних нарікань на мене по роботі немає… Є банальне зведення особистих рахунків, хоча я давно готова до миру. Бо нам вже нічого ділити, а всі коментарі в соцмережах не варті уваги, нервів, а тим більше втручання поліції… Це просто урвався терпець чути всі ці «плітки» про себе! — вважає Олена, ке­рівник одного із департаментів Вінницької облради. — Бо я розлучена, сама виховую дитину і маю право на особисте життя. І я не хочу, щоб хтось ліз у моє приватне життя. Тому тоді, в масажному салоні, я їй відкрито сказала: «Я виходжу звідси і забуваю по тебе. І про все, що було…» В той же вечір вона мені зателефонувала, вибачилась, дослівно сказала, що «все залишилось у минулому і вона хоче почати нове життя…»


— Чому ж через 10 місяців ви знову ворогуєте через колишнього коханця Володимира? І всіх кличуть на розмову до поліції?

— З мого боку жодної активності не було! Я намагаюсь аналізувати всі події, але відповідей немає… Може, «чорний піар» — це також піар, і вона намагається нагадати всім про себе? Чи це така самореклама? Але для чого все знову розбурхувати і діставати на загальний осуд? Мені це дивно читати і чути… Бо я живу, працюю і нікого не чіпаю. Натомість мене і всіх близьких мені людей кличуть до поліції для пояснень, коли, як і чому я зустрічалась із цієї жінкою. Ніякого кримінального провадження чи справи проти мене немає! Я це перевіряла, бо жодного злочину чи правопорушення я не вчиняла.

— Ви дійсно ставили своє авто під офісом Олі?

— Це було на 100% випадково! Якби я знала, що вона там працює, то десятою дорогою б обійшла те місце для паркування. Бо та любовна історія реально була три роки тому, але її досі дехто намагається воскресити? Для чого?

— Цей матеріал та пост Андрія Гайдая про «Двох вінничанок, які ділять коханця» обговорюють у вас на роботі в облраді?

— Так, звісно, але колеги мене розуміють… Може, хтось пліткує за моєю спиною, але я такого не чула. Бо «мирний план» між мною і Ольгою виконувався всі ці 10 місяців після нашої зустрічі. І блогерам я не платила. А якщо хтось між собою конфліктує у соцмережах, то це не до мене.

— Як ви потрапили на цю посаду?

— До приходу в обласну раду я була адміністратором автоматизованих систем обліку та аудиту великого закладу. І пройшла конкурс на цю роботу в обласній раді.

Нині в особистому моєму житті все добре і все було спокійно до того посту в Фейсбуку, коли мене згадали в дуже старій історії. Скажу відверто, я готова сісти за один стіл із Ольгою при свідках і закрити цей конфлікт…

Вже пізніше керівник, якого згадували блогери, неофіційно сказав про цей скандал так:

— Ми не втручаємось у особисте життя підлеглих, але й «бл...ства» ніхто терпіти тут не буде. Тому із працівницею обл­ради провели «виховну» бесіду та чемно попросили уникати будь-яких скандалів у майбутньому, — зазначив посадовець облради.

Сергій Годун