Ми продовжуємо конкурс на найкращу косу Вінниччини. Участь можуть брати як дівчата, так і жінки різного віку. Надсилайте фото на адресу редакції (м. Вінниця, просп. Космонавтів, 23) або на електронну пошту (gazeta@33kanal.com) та короткі розповіді про себе.

Довговолосій красуні Олені — 14 років. Навчається у дев’ятому класі славного міста Брацлав

З дитинства талановита красуня займається танцями. Любить виступати на сцені та проводити заходи. Її волосся з дитинства зачаровує погляди друзів та однокласників. Всім подобається дивитись, як справжня українська красуня ходить із довгим до пояса волоссям.


— Унікальний секрет догляду за волоссям лише в тому, щоб цінувати його. Я не псую фарбами та барвниками. Навпаки — поважаю природну вроду та роблю все, аби підтримувати красивий зовнішній вигляд волосся. Часто опо­ліскую відварами із трав та користуюсь масками на рослинній основі. Роблю все, аби волосся не втрачало свою силу та красу.

Вінницька Рапунцель Емілія Господарець навчається у 2-му класі

Талановита вінничанка мріє стати професійною танцюристкою та підкорити найвідоміші сцени світу. Хореографією займається із трьох років. Говорить, що в житті немає нічого неможливого.Тому готова працювати над собою і вдосконалювати свої вміння.

— Волосся своє дуже люблю! Нікому не дам його відрізати. Мамина любов допомагає йому рости та ставати густішим і кращим. Дуже люблю красиві зачіски та виступати на різних святах. Всім, хто хоче відростити таке красиве волосся, рекомендую слідкувати за ним. Тобто мити голову лише декілька днів у тиждень та не використовувати різні плойки.

Софія Копач