Чемпіон світу із латинських танців, хореограф, уродженець Одеси ще раніше брав участь у проєкті «Холостяк», ранив серця прихильників передачі вибором у наречені фіналістки Олександри Шульгіної, а не Яни Соломко.

Однак, одружився він з американкою Peta Murgatroyd. 41-річний шоумен Максим Чмерковський ділиться у мережі фотографіями з коханою дружиною та сином. Зізнається, що саме завдяки їм знайшов щастя.

«Я вражений кіль­кістю любові, яку отримав. Було неймовірно розділяти життя після тридцяти з @petamurgatroyd і створити з нею сім’ю. Ти зробила мене кращим в усіх відношеннях. Люблю тебе кожною клітинкою свого тіла», — написав екс-»Холостяк».

А як склалась доля Яни Соломко, яка закохалась в «холостяка», але він її не вибрав?

У 2012 році Яна Соломко стала учасницею популярної групи «Real O», продюсером якої є Наталія Могилевська. Після виходу з групи «Real O» Соломко зайнялася сольною кар’єрою.

У 2014 році співачка вийшла заміж, а через рік після весілля народила дочку.

Також встигла підписати контракт з Юрієм Нікітіним.

– Ми створили проєкт «Янга», який потім став називатися Kazka. Юра дуже хороша людина і талановитий професіонал, але, на жаль, а може бути, і на щастя, наші шляхи розійшлися.

Зараз Яна пробує себе у музичних проєктах у Росії. Її казка сімейного життя із багатим принцем з Донецька не стала реальністю. Яна народила сина, але розлучилась із чоловіком. Ось як вона відгукується про проєкт «Холостяк» і стосунки з М. Чмерковським:

– Вся справа в тому, що я була щира, нічого не грала і не зображувала. З самого раннього віку, можливо, як і всі дівчатка, я мріяла про велику любов на все життя і чекала цього. Можу сказати точно — на подібних проєктах щиру любов не побудуєш. Якби я могла повернути час назад, нізащо не пішла б на проєкт. Мені дуже неприємно, що люди постійно мене запитують про «Холостяка», хоча пройшло вже чимало часу. Я б взагалі хотіла цю тему закрити назавжди.

Олександра Шульгіна, яку вибрав Чмерковський, тепер живе у США. У Маямі працює тренером. Про своє особисте життя не розповсюджується. Хоча живуть в одній країні із Максимом Чмерковським, не приятелюють із ним.

Андрій Власенко