У крові покійного знайшли сильний наркотик. На похороні Полякова виник скандал між нардепкою Ганною Скороход, яка була співмешканкою Антона останнім часом, та дружиною.

Мати загиблого навіть викинула принесений нардепкою букет червоних троянд. А Ганна, дізнавшись про смерть, втратила свідомість. Бо наче вагітна від загиблого Полякова. Нещодавно вона народила дитину від біглого російського банкіра. Але вже порвала із ним стосунки. Як і з фракцією «Слуга народу». Її виключили за «лобіювання інтересів»…

У Чернігові похоронили нардепа з групи «За майбутнє» Антона Полякова. У поліції офіційно підтвердили інформацію про те, що в крові загиблого народного депутата Антона Полякова токсикологічна експертиза виявила потужний наркотик — метадон.

Розглядається дві версії — вживання ним цього наркотичного засобу чи підмішування в алкоголь. Отже, умисне вбивство.

Його знайшли непритомним у таксі, яке патрульні зупинили через порушення ПДР.  На місце викликали “швидку допомогу”. Медики намагалися його врятувати, проте їм це не вдалося. На момент смерті Полякову було 33 роки.

Поліція зробила сенсаційну заяву про те, що таксист дав попередньо неправдиві відомості щодо загибелі нардепа.

Перед смертю Поляков у коментарях журналістам розповів, як нардепи «Слуги народу» отримували гроші в конвертах за підтримку закону про олігархів просто у вбиральні.

Андрій Власенко