У неділю, 24 жовтня, і в суботу, 30 жовтня, на площі, яка прилягає до торговельного центру «Plaza Park» по вул. Келецькій, 117-Б у Вінниці з 8.00  до 15.00 години усіх мешканців громади чекають на традиційних ярмарках, де вони зможуть купити сільськогосподарську продукцію та продовольчі товари  за цінами виробників. Так у понеділок вирішили у департаменті міжнародного співробітництва та регіонального розвитку під час засідання організаційного комітету з підготовки та проведення ярмарків під головуванням директора Володимира Мережка.


Під час засідання Володимир Мережко озвучив низку важливих питань, які стосувалися безпеки та охорони громадського порядку, а також дотримання всіх епідеміологічних та санітарних вимог.

До участі в ярмарках залучено сільськогосподарські формування, фермерські господарства, суб'єкти господарювання у сфері торгівлі та громадського харчування, споживчої кооперації та переробної промисловості. Головна умова участі - якісна продукція зa прийнятними цiнaми бeзпoсeрeдньo від виробників.

Ілона ВАЛЬТЕР