У Вінниці завершилася осіння частина чемпіонату України з хокею на траві серед чоловічих команд сезону 2021-2022 років. Загалом відіграли три тури. Після них у суперлізі зі стовідсотковим результатом лідирує чинний чемпіон країни «ОКС-ШВСМ» (Вінниця). Також до трійки лідерів входять інший вінницький колектив «ШВСМ-Олімпія» і «Фенікс» (Житомирська область).

Тим часом у вищому дивізіоні лідерство ділять ОСДЮСШОР «Олімпія» (Вінниця) і збірна Сумської області.


- Восени ми здобули вісім перемог у восьми матчах. Саме на це і налаштовувалися. Стабілізували склад. Гра також почала мене задовольняти, – прокоментував головний тренер «ОКС-ШВСМ» і національної збірної України Павло Мазур.

Тепер наші хокеїсти на траві переходять на індорхокей. Тобто на хокей на траві в залі. Почнуть підготовку до індорхокейного сезону із першого листопада.

- Планів у нас багато. Головне, аби пандемія не внесла свої корективи. 2-5 грудня в Сумах пройде перший тур чемпіонату України з індорхокею. 11-13 грудня в Португалії збірна України проведе молодіжний чемпіонат Європи. 14-16 січня в цій же країні відбудеться аналогічне змагання серед національних збірних. А з 12 по 14 лютого у Нідерландах за участі «ОКС-ШВСМ», розіграють Кубок європейських чемпіонів «Трофі», – розповів Павло Мазур.

Василь ПЕТРЕНКО